Ασφαλιστική Αγορά

Αποζημιώσεις 111 εκατ πλήρωσε η Interamerican στο α' εξάμηνο


Αποζημιώσεις συνολικού ποσού 111,1 εκατ. ευρώ κατέβαλε η Interamerican σε ασφαλισμένους της κατά το πρώτο φετινό εξάμηνο, προσφέροντας παράλληλα άμεση εξυπηρέτηση. Οι αποζημιώσεις δοθηκαν για 182.945 περιπτώσεις καλύψεων.

Τα μεγαλύτερα ποσά δόθηκαν στους κλάδους γενικών ασφαλίσεων (38,1 εκατ. ευρώ), υγείας (30,7 εκατ.) και ζωής (30 εκατ. ευρώ).

Σε ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει:

«Οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργήθηκαν φέτος και για τον ασφαλιστικό κλάδο, σε συνδυασμό με τις ανάγκες των ασφαλισμένων, βρήκαν σε απόλυτη ετοιμότητα ανταπόκρισης την Interamerican. Με πλήρη λειτουργικότητα και προσαρμογή στην εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση, χάρη στην ψηφιακή οργάνωση και την ευελιξία των υπηρεσιών της, επιβεβαίωσε την αξιοπιστία της. Κατέβαλε σε αποζημιωθέντες πελάτες και λοιπούς δικαιούχους συνολικά 111,1 εκατ. ευρώ για 182.945 περιπτώσεις. Οι καταβολές είναι μειωμένες κατά 11,8% έναντι του αντίστοιχου εξαμήνου του 2019 (125,9 εκατ.), κυρίως λόγω της μείωσης των αποζημιώσεων για περιουσιακά στοιχεία (κατοικίες και επιχειρήσεις, οχήματα).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican Γιάννης Καντώρος, δήλωσε: «Συνεχίζουμε να εστιάζουμε στον πελάτη, με συνέπεια στην αποστολή μας να τον βοηθάμε να ζει πιο ασφαλής, περισσότερο και καλύτερα. Παράλληλα με τη διαρκή προσπάθεια να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας σε καθημερινή βάση, φροντίζουμε για τη δίκαιη και άμεση ανταπόκρισή μας στις οικονομικές υποχρεώσεις μας απέναντί του, ενισχύοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί του»

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα