Χρηστικά

Ημέρα πληρωμών για το Market Pass – Τι καταβάλλεται


Ημέρα πληρωμών είναι η Παρασκευή 2 Ιουνίου για τους δικαιούχους του Market Pass. 645.000 δικαιούχοι  που έχουν επιλέξει την άυλη ψηφιακή κάρτα, θα λάβουν από σήμερα τα χρήματα της προτελευταίας δόσης (Ιουνίου), με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την προσεχή Τρίτη.

Επίσης, έστω και με καθυστέρηση θα λάβουν αναδρομικά τα ποσά της ενίσχυσης, όσοι δικαιούχοι προέβησαν στις απαραίτητες διορθώσεις στα στοιχεία που αφορούσαν το IBAN και η αίτησή τους εγκρίθηκε από τις αρμόδιες αρχές.

Το πρόγραμμα λήγει στο τέλος Ιουλίου, αλλά το μηνιαίο ποσό αθροίζεται, δεν χάνεται και μπορεί κάποιος να κάνει χρήση του market pass έως τέλος Αυγούστου.

Όσοι επέλεξαν την πίστωση των χρημάτων στον τραπεζικό τους λογαριασμό θα λάβουν κατά 20% μειωμένα ποσά από εκείνους που επέλεξαν την ψηφιακή κάρτα στο κινητό. Διαφορές υπάρχουν και στον τρόπο πληρωμής. Όποιος επιλέξει την άυλη κάρτα θα πάρει το 100% του ποσού, στον κάθε μήνα που τρέχει. Όποιος επιλέξει κατάθεση στο λογαριασμό του θα λάβει το ποσό μειωμένο κατά 20% σε δύο δόσεις.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα