Πολιτική

Ηλιόπουλος: Χυδαία προπαγάνδα της ΕΡΤ για τις ΜΕΘ


Για «χυδαία προπαγάνδα» όσον αφορά την κατάσταση των ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία» κατηγορεί την ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σε σημερινή του δήλωση.

«Η ΕΡΤ για να υποστηρίξει τα χθεσινά ψέματα του κ. Μητσοτάκη για τον αριθμό των ΜΕΘ που λειτουργούν από τη δωρεά της Βουλής στο "Σωτηρία", στα ρεπορτάζ της φιλοξενεί δηλώσεις της πνευμονολόγου κ. Γκάγκα, η οποία τυγχάνει να είναι και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ καθώς και νυν πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας του υπουργείου», σημειώνει ο Ν. Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «η σημερινή αυτοψία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε πως λειτουργούν σχεδόν οι μισές, αφού δεν υπάρχει ακόμα επαρκές προσωπικό να τις στελεχώσει».

Όπως σχολιάζει, «ο κ. Μητσοτάκης είπε χθες πως ο διοικητής οφείλει να παραιτηθεί εφόσον έχει πει ψέματα», ενώ δηλώνει πως αναμένονται οι «ανάλογες ενέργειες».

«Η κυβέρνηση επιμένει στην εγκληματική επιλογή να μην προσλαμβάνει μόνιμο προσωπικό στο ΕΣΥ και η ΕΡΤ απλώς φροντίζει να το καλύπτει με χυδαία προπαγάνδα», καταλήγει.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις