Πολιτική

Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Δεν σέβεστε τους θεσμούς


Συνεχίζονται οι φραστικοί διαξιφισμοί κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για το θέμα των παρακολουθήσεων. Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε:
"Αρχικά μας έλεγαν ότι δεν γίνονται παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και αν γίνονται τις κάνουν ιδιώτες. Μετά μας είπαν ότι γίνονται παρακολουθήσεις δημοσιογράφων μόνο κατόπιν αιτήματος ξένων υπηρεσιών, αλλά δεν γίνονται παρακολουθήσεις πολιτικών. Στο τέλος αναγκάστηκαν να παραιτήσουν τον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού και τον διοικητή της ΕΥΠ, διότι τελικά γίνονται και παρακολουθήσεις πολιτικών, οι οποίες όμως - κατά τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς - είναι νόμιμες και γίνονται εν αγνοία του πρωθυπουργού ".

Εν συνεχεία, ανέφερε: "Μήπως μετά από όλα αυτά πάει πολύ να προκαλεί και από πάνω ο κ. Οικονόμου, λέγοντάς μας ότι θα απαντήσουν με σεβασμό στους θεσμούς και στον χρόνο που πρέπει;

Σεβασμός στους θεσμούς από αυτούς που έχουν ξεφτυλίσει το κράτος δικαίου δεν μπορεί να υπάρξει. Το παιχνίδι τελείωσε κ. Οικονόμου. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη γράψει τις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης μεταπολιτευτικής ιστορίας του τόπου", κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος..

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα