Υγεία

ΙΑΣΩ: Εγκαινιάστηκε το μεγαλύτερο κέντρο μαστού


Στεγάζεται σε 1.000 τμ – Έγινε επένδυση άνω του 1,5 εκατ. ευρώ - Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό

Το μεγαλύτερο κέντρο μαστού στην Ελλάδα, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο ΙΑΣΩ.

Όπως ανέφερε η Chief Commercial Officer του Ομίλου ΙΑΣΩ Χριστίνα Ταμπουρέα στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα στεγάζεται σε επιφάνεια 1000 τμ, ενώ για τη δημιουργία του έγινε επένδυση που ξεπέρασε το 1,5 εκατ. ευρώ

Παρουσιάζοντας τις δυνατότητες και τον εξοπλισμό του κέντρου η Χρ. Ταμπουρέα ανέφερε:

«Το κέντρο μας είναι εξοπλισμένο µε μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής δόσης ακτινοβολίας. Διαθέτουμε δύο σύγχρονους ψηφιακούς μαστογράφους, ο ένας εκ των οποίων εκτελεί και τεχνική τομοσύνθεσης. Διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα υπερήχων τελευταίας τεχνολογίας και ευκρίνειας που ενσωματώνουν τεχνικές ελαστογραφίας  Shearwave  καθώς και στερεοτακτικού εντοπισμού και βιοψίας (mammotome)

Επιπλέον, με τον νέο μαγνητικό τομογράφο 3 TESLA εκτελούμε μαγνητικές τομογραφίες μαστού μεγάλης ακρίβειας.Πραγματοποιούνται οι πιο σύγχρονες χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν από τους διευθυντές των κλινικών μας.

Από το 2017 το κέντρο μαστού του ΙΑΣΩ έχει αναγνωριστεί ως πλήρες μέλος του Breast Centers Network, του πρώτου παγκόσμιου δικτύου μονάδων υγείας με αποκλειστικό αντικείμενο τη διάγνωση και την θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Είναι γνωστό ότι στο ΙΑΣΩ διατηρούμε ένα μεγάλο κοινωνικό έργο στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Δίπλα σας». Μέσα σε αυτό έχουμε εντάξει και το κέντρο μαστού με την προσφορά δωρεάν χειρουργικών επεμβάσεων για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού σε γυναίκες οι οποίες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα».  

Ο πιο εξελιγμένος μαγνητικός τομογράφος  

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ Dr. Γεώργιος Σταματίου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ο στόχος που θέσαμε ως διοίκηση, να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο και το πιο σύγχρονο κέντρο μαστού, στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία της Α’ και η Β’ κλινικής μαστού στην  καρδιά του ΙΑΣΩ, της μεγαλύτερης μαιευτικής και γυναικολογικής κλινικής στην Ευρώπη.

Η φροντίδα της γυναίκας είναι στο DNA μας και κύριο μέλημά  μας, είναι κάθε γυναίκα που επισκέπτεται το ΙΑΣΩ, να απολαμβάνει κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε ένα περιβάλλον που της προσφέρει απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια.

iaso panel

Το κέντρο μαστού του ΙΑΣΩ  παρέχει την ασφάλεια και την εγγύηση ποιότητας του Ομίλου ΙΑΣΩ προσφέροντας σύγχρονη και εξατομικευμένη αντιμετώπιση και στα πλέον σύνθετα προβλήματα του μαστού. Το ΙΑΣΩ επενδύει και καινοτομεί με τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία των ασθενών παρέχοντας ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που αφορούν την πρόληψη και αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού αλλά και αποκατάστασή του όποτε αυτό απαιτείται.  

Το νέο κέντρο διαθέτει δύο υπερσύγχρονους μαστογράφους καθώς και τον πιο εξελιγμένο μαγνητικό τομογράφο 3 TESLA που πρόσφατα εγκαταστάθηκε. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι  είμαστε η μόνη κλινική που διαθέτει τέσσερις γραμμικούς επιταχυντές.

Στις φωτογραφίες:
1)    Μετά το κόψιμο της κορδέλας, ο πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ, Δρ. Γεώργιος Σταματίου με τους διευθυντές της Α’ και Β’ κλινικής του κέντρου μαστού. Από αριστερά οι Δ. Μπαλτάς, Γ. Ξεπαπαδάκης, Δ. Γροσομανίδης, επιμελητής Β’ κλινικής μαστού, Ν. Μπρεδάκης, Δρ. Γ. Σταματίου, Α. Κεραμόπουλλος.
2)     Από αριστερά οι: Λ. Μπεθάνη, δημοσιογράφος, συντονίστρια της συνέντευξης τύπου, Χ. Ταμπουρέα, CCO Ομίλου ΙΑΣΩ, Δρ. Γ. Σταματίου, πρόεδρος Ομίλου ΙΑΣΩ, Α. Κεραμόπουλλος, υπεύθυνος Α’ κλινικής μαστού, Γ. Ξεπαπαδάκης, διευθυντής Β’ κλινικής μαστού.

 

Ετικέτες Υγεία