Επιχειρήσεις

Η UniSystems/Quest ανέλαβε έργο 50 εκατ. στην ΕΕ


Ενα μεγάλο συμβόλαιο κέρδισε η UniSystems του ομίλου Quest/Φέσσα, αναλαμβάνοντας σε κοινοπραξία με την Capgemini Invent την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών  και την εκπόνηση μελετών για λογαριασμό του Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Union Intellectual Property Office - EUIPO).

Η σύμβαση είναι μονοετής με δυνατότητα ανανέωσης για έως τρία επιπλέον έτη, με συνολική μέγιστη συμβατική αμοιβή 50 εκατ. ευρώ. Περιλαμβάνει γενικές συμβουλευτικές υπηρεσίες, ελέγχους, μελέτες καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης προγραμμάτων.

Οι υπηρεσίες πρόκειται να καλύψουν τους εξής τομείς:

• Γενικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για υψηλού επιπέδου στρατηγικά θέματα που σχετίζονται με τους τομείς αρμοδιότητας και δραστηριοποίησης του Γραφείου.

• Ανεξάρτητες υπηρεσίες ελέγχου που αποσκοπούν στη διασφάλιση της εγκυρότητας και αποτελεσματικότητας των διαδικασιών διακυβέρνησης και λειτουργίας του EUIPO, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών εσωτερικού ελέγχου, διαχείρισης κινδύνων κ.α.

• Μελέτες ΤΠΕ καθώς και μελέτες ανάλυσης σχετιζόμενες με τις βασικές δραστηριότητες του EUIPO, θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και άλλα θέματα που θα ενισχύσουν τις εργασίες του Γραφείου.

Ο Νίκος Ψιμόγιαννος, Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας Εξωτερικού της Uni Systems, δήλωσε: «Η εμπιστοσύνη του EUIPO στην εταιρεία μας και η ανάθεση ενός έργου στρατηγικού έρχεται ως αναγνώριση των ικανοτήτων των ομάδων μας και της επιτυχημένης εμπειρίας μας στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πληροφορικής. Υπογραμμίζει ακόμη την εμπειρογνωμοσύνη μας στον τομέα των εμπορικών σημάτων, σχεδίων και υποδειγμάτων».

Το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας είναι ένας αποκεντρωμένος οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με έδρα το Alicante στην Ισπανία. Διαχειρίζεται την καταχώρηση του εμπορικού σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUTM) και του καταχωρημένου Κοινοτικού Σχεδίου (RCD) που παρέχουν προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα