Επιχειρήσεις

Η Uni Systems στηρίζει με ΟΠΣ την Αναπτυξιακή Τράπεζα


Πολύτιμη στήριξη στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα προσφέρει η Uni Systems, με συνεχείς επεκτάσεις-αναβαθμίσεις του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματός της, που δίνουν τη δυνατότητα στον νέο χρηματοδοτικό φορέα να αντεπεξέλθει στις εξαιρετικά αυξημένες ανάγκες στις συνθήκες περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Η Uni Systems, εταιρεία του ομίλου Quest, συντηρεί, υποστηρίζει και αναπτύσσει διαρκώς το ΟΠΣ αναβαθμίζοντάς το με επεκτάσεις και λειτουργικότητα, ώστε να  προσαρμόζεται γρήγορα στις ειδικές απαιτήσεις της περιόδου.

Το αναβαθμισμένο ΟΠΣ, με αυτοματοποιημένες διαδικασίες στις κατά το πλείστον ηλεκτρονικές αιτήσεις, έδωσε στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα τη δυνατότητα να εγκρίνει περισσότερα από 19.000 δάνεια αξίας €2,1δισ. στο Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ, ενώ τα εγκεκριμένα δάνεια του Ταμείου Εγγυοδοσίας COVID-19 είναι πάνω από 12.800, αξίας €5,2δισ. προς μικρομεσαίες και άλλες επιχειρήσεις.

Ήδη, έχει ξεκινήσει και ο δεύτερος κύκλος του Ταμείου Εγγυοδοσίας, με έμφαση στη χρηματοδότηση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όπου επίσης αναμένεται να υποβληθεί σημαντικός αριθμός αιτήσεων.

Για το εν εξελίξει έργο, ο Στρατής Καλογρίδης, Public Sector & Software Products Business Unit Director της Uni Systems, δήλωσε: «Το ειδικό βάρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας στην Εθνική Οικονομία κρίνεται ως ιδιαίτερα αυξημένο το τελευταίο διάστημα, δεδομένης της οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας που έχει δημιουργήσει σημαντικές προκλήσεις στη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όλων των κλάδων. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε, ακόμα και σε αυτή την δύσκολη συγκυρία και κάτω από αντίξοες συνθήκες, να στηρίξουμε με επιτυχία ένα νευραλγικό κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα