Διεθνή

Η θετική δυναμική ανάπτυξης της κινεζικής οικονομίας προσφέρει στους επενδυτές περισσότερες ευκαιρίες


Η μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική της κινεζικής οικονομίας θα προσφέρει ευρύτερες συνεργασίες και αναπτυξιακές ευκαιρίες για τους Κινέζους, αλλά και για τους ξένους επενδυτές, όπως δήλωσε χθες, Κυριακή, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος.

“Οι επενδύσεις στην Κίνα αποτελούν επενδύσεις στο μέλλον”, δήλωσε ο Ζενγκ Σαντζιέ επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC) κατά τη διάρκεια της έναρξης των εργασιών του Αναπτυξιακού Φόρουμ της Κίνας (CDF) για το 2023.

Στη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας η συνολική οικονομική δυναμική της Κίνας έφτασε σε ένα νέο επίπεδο και η οικονομική δομή της βελτιστοποιήθηκε, όπως τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος, επισημαίνοντας ότι από την αρχή του χρόνου η κινεζική οικονομία συνέχισε να ανακάμπτει καταγράφοντας ισχυρούς δείκτες ανάπτυξης.

Κοιτάζοντας στο μέλλον, η κινεζική οικονομία έχει μεγάλη αντοχή, ισχυρή προοπτική ανάπτυξης και ζωτικότητα, ενώ σταθερά παραμένουν τα δεδομένα για μία μακρόχρονη οικονομική ανάπτυξη, όπως δείχνουν τα στοιχεία της NDRC

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Κίνα