Ελλάδα

"Η Τέχνη της Στρατηγικής: 50 κανόνες για τον πόλεμο, την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την καθημερινή ζωή"


Το νέο βιβλίο των καθηγητών Αθανάσιου Πλατιά και Κωνσταντίνου Κολιόπουλου

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Δίαυλος το βιβλίο «Η Τέχνη της Στρατηγικής: 50 κανόνες για τον πόλεμο, την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την καθημερινή ζωή».

Πρόκειται για το νέο πόνημα του Αθανάσιου Πλατιά, καθηγητή Στρατηγικής στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του πανεπιστημίου Πειραιώς και του Κωνσταντίνου Κολιόπουλου, αναπληρωτή καθηγητή του τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου πανεπιστημίου.

«Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, οι καθηγητές Αθανάσιος Πλατιάς και Κωνσταντίνος Κολιόπουλος μας προσφέρουν έναν πολύτιμο πρακτικό οδηγό στρατηγικής σκέψης και συμπεριφοράς, φωτίζοντας με έναν εξαιρετικά ελκυστικό τρόπο γραφής και τις πλέον λεπτές πτυχές της στρατηγικής», σχολίασε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

«Οι συγγραφείς μυούν τον αναγνώστη στις αρχές της στρατηγικής. Αναδεικνύουν τη σημασία της ως τέχνης των αποτελεσμάτων κι όχι των προθέσεων, των πράξεων και όχι των ευχολογίων.

Με τις προτάσεις πρακτικής εφαρμογής του βιβλίου τους, η επιστημονική γνώση μετατρέπεται σε απτό και ουσιαστικό εργαλείο», παρατήρησε ο καθηγητής του πανεπιστημίου Πειραιώς Χρήστος Χατζηεμμανουήλ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα