Διεθνή

Η Sheryl Crow για τον Michael Jackson και την "παράξενη σχέση του με τα παιδιά"


Για την εμπειρία της ως ένας από τους τραγουδιστές του Michael Jackson μίλησε η Sheryl Crow, αποκαλύπτοντας ότι είχε "πολλές ερωτήσεις" σχετικά με τη συμπεριφορά του ποπ σταρ, όσο αφορά την "παράξενη σχέση του με τα παιδιά".

Η Crow εμφανίστηκε με τον Jackson κατά τη διάρκεια της 18μηνης περιοδείας «Bad» τη δεκαετία του 1980 και αργότερα συμμετείχε και στο βίντεο για το «Dirty Diana».

Μιλώντας στην εφημερίδα «The Telegraph», η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν παρακολούθησε το αμφισβητούμενο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», το οποίο ασχολείται με τις πολλές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τον Michael Jackson, αλλά αναρωτιόταν "για μερικά πράγματα που μου φαινόταν πραγματικά παράξενα".

«Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ και δεν θέλω να το δω. Ήμουν κοντά σε μερικά πράγματα που νόμιζα ότι ήταν πραγματικά περίεργα και είχα πολλά ερωτήματα», είπε.

Η ίδια μίλησε πρόσφατα και στην εφημερίδα «The Guardian» για τον Michael Jackson, στην οποία είπε ότι θυμάται ένα από τα παιδιά τον Τζέιμς Σαφέτσικ, το οποίο ήταν «σπουδαίο παιδί».

Ερωτηθείς αν αναρωτήθηκε ποτέ τι κάνουν τα μικρά παιδιά στην περιοδεία, απάντησε: "Νομίζω ότι υπήρχαν πολλές εξαιρέσεις που έγιναν εξαιτίας της ζημιάς που [ο Τζάκσον]... εννοώ ότι δεν το σχεδίαζε σκόπιμα, αλλά ήταν μέρος της αύρας του - ήταν μία απροσπέλαστη και σχεδόν εξωγήινη φιγούρα".
   
"Και ναι, εννοώ, είμαι λυπημένη και τρελαμένη με πολλούς ανθρώπους. Νιώθω πως υπήρχε απλά ένα τεράστιο δίκτυο ανθρώπων που επέτρεψαν όλα αυτά να συνεχιστούν. Είναι απλά τραγικό".

Διαβάστε επίσης