Ελλάδα

Η PRODEA προβάλει το ελληνικό real estate στη διεθνή έκθεση ΜIPIM 2023


Στην κορυφαία διοργάνωση του διεθνούς real estate, ΜIPIM 2023, που πραγματοποιείται στις Κάννες ως τις 17/3 συμμετείχε η PRODEA Investments, ως εκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Enterprise Greece.

1

Η μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε real estate στην Ελλάδα, με ενεργητικό 2,9 δισ. Ευρώ, παρουσίασε το χαρτοφυλάκιό της, που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κλάδων όπως τα πράσινα κτήρια γραφείων, ξενοδοχειακές υποδομές, logistics, κ.λπ., καθώς και το επενδυτικό της όραμα.  

Με δεδομένο ότι η PRODEA αποτελεί έναν διεθνή συνομιλητή του ελληνικού real estate, με τη συμμετοχή της στη ΜIPIM 2023 επεδίωξε την ανάδειξη των επενδυτικών ευκαιριών στη χώρα, στο πλαίσιο  της εθνικής προσπάθειας του Enterprise Greece και της προώθησης της εταιρείας σε ξένους επενδυτές. 

Μέσω της συμμετοχής στο ελληνικό περίπτερο, η PRODEA ανέδειξε στο διεθνές κοινό του  real estate τις   σύγχρονες, αειφόρες επενδύσεις που αναπτύσσει και υλοποιεί η εταιρεία, στο πλαίσιο και της ESG στρατηγικής της, αλλά και τις επενδυτικές προοπτικές της χώρας.  Εξάλλου κεντρικό θέμα της έκθεσης είναι η ενσωμάτωση της καινοτομίας στο real estate, τόσο στο πεδίο της βιωσιμότητας όσο και στα νέα επενδυτικά μοντέλα.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Prodea