ΕΥΖην

"Η πόρτα είναι ανοιχτή" για επιστροφή της Κιμ Κατράλ στο sequel του "Sex and the City"


Πριν καν αρχίσει η πρώτη σεζόν του "Just Like That", η συνέχεια του θρυλικού "Sex and the City", το HBO Max λέγεται ότι ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη δεύτερη σεζόν.

Και αυτό δεν είναι η μοναδική έκπληξη, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail οι παραγωγοί της σειράς συζητούν την επιστροφή και της Κιμ Κατράλ.

Όταν στις αρχές του χρόνου ανακοινώθηκε ότι η παρέα του «Sex and the City» επιστρέφει στην μικρή οθόνη, αλλά χωρίς την Σαμάνθα Τζόουνς (Κιμ Κατράλ), οι θαυμαστές της σειράς δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους.

Τώρα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το HBO Max «αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα» τη δεύτερη σεζόν της σειράς, επισημαίνοντας ότι η «πόρτα είναι ανοιχτή» για να επιστρέψει η Κατράλ, εφόσον η ίδια το επιθυμεί.

«Οι κυρίες την αγαπούν και την εκτιμούν και θα ήθελαν πολύ να τη δουν στη νέα σεζόν. Το βασικό σημείο αυτής της σειράς είναι να δείξει ότι οι φιλίες εξελίσσονται και αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου, οπότε η Κιμ είναι πάντα ευπρόσδεκτη να επιστρέψει στο σπίτι της».

«Αν οι εκπρόσωποι της Κιμ τηλεφωνούσαν τώρα και έλεγαν ότι είναι διαθέσιμη - θα κλείναμε εισιτήριο με την πρώτη πτήση για τη Νέα Υόρκη. Υπάρχει ακόμα χρόνος», υποστήριξε πηγή που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

Το HBO Max πάντως δεν σχολίασε τις φήμες ούτε για τη συνέχιση της σειράς, αλλά και ούτε για την επιστροφή της Κιμ Κατράλ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα