ΕΥΖην

Η πιο «καλή σχολική χρονιά» αρχίζει από το Public!


Τα σχολεία άνοιξαν, κάθε κατεργάρης επέστρεψε στον... πάγκο του: πρωτάκια, μαθητούδια και μεγαλύτεροι μαθητές μπαίνουν σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και πρέπει να είναι «ετοιμοπόλεμοι» για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε: βιβλία, τετράδια, νέα τσάντα και είδη γραφείου, στo Public θα βρεις όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά gadgets για κορυφαίες επιδόσεις μέσα & έξω από την τάξη!

books

Μία εικόνα ή μάλλον ένα βίντεο είναι ισότιμο με χίλες λέξεις, έτσι ο μικρός πρωταγωνιστής μας λίγο πριν επιστρέψει στα θρανία πήρε το πατίνι του και βρήκε όλα όσα χρειάζεται στο Public.

Αρχή έγινε με την αγαπημένη του τσάντα Russel Athletic, που την ξεχώρισε ανάμεσα από 700 διαφορετικά σχέδια και brands όπως Parkland, City, Lycsac, J-World, No Fear, Maui, Lego, Kipling, Santoro και Cool Bee, και την γέμισε με τετράδια σε διάφορα χρώματα, μολύβια, στυλό, γόμες και μαρκαδόρους και είδη ζωγραφικής!

public

Ένα πέρασμα από τα σχολικά βοηθήματα, ξενόγλωσσα και φροντιστηριακά βιβλία και κάπου εκεί τελειώνουν οι υποχρεώσεις του μαθητή και αρχίζει η ώρα της χαλάρωσης: βόλτα στην πιο πλήρη γκάμα τεχνολογίας της αγοράς: smartphones, tablets, laptops, οθόνες, περιφερειακά, κάμερες και εκτυπωτές στις καλύτερες τιμές αλλά και ακουστικά, gaming, μουσική, κόμικ και αμέτρητα παιχνίδια.

Εμείς οργανωθήκαμε. Εσείς; Καλή σχολική χρονιά!