Επιχειρήσεις

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ξαναρχίζει την παραγωγή της Carlsberg στην Ελλάδα


Επιδιώκοντας να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά, ο δανέζικος πολυεθνικός κολοσσός Carlsberg ξαναρχίζει την παραγωγή της ομώνυμης μπύρας στην Ελλάδα.

Η Carlsberg θα παράγεται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιϊας στη Σίνδο, στη Θεσσαλονίκη και θα διανέμεται πανελλαδικά. Μέρος της παραγωγής θα διοχετεύεται σε αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία - που είναι 100% θυγατρική της Carlsberg - ανέλαβε την παραγωγή του βασικού brand του ομίλου σε κουτί των 330 ml. και των 500 ml., καθώς και σε όλους τους τύπους βαρελιών (Draught Master Flex & Modular και μεταλλικό keg).

Η εργοστασιακή της Σίνδου που εκσυγχρονίστηκε και επεκτάθηκε με σημαντικές επενδύσεις, εξελίσσεται σε παραγωγικό και εξαγωγικό κόμβο με μεγάλες προοπτικές.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει δύο ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και στη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,2 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως. Σ' αυτές  παράγονται 10 προϊόντα μεταξύ των οποίων οι μπύρες Μythos, Mythos Radler, FIX Hellas, Kaiser, Henninger και η σόδα Tuborg.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα