Επικαιρότητα

Η νέα σχεδιαστική γλώσσα της MINI


Το MINI Concept Aceman αποκαλύπτει ποιο θα είναι το -ηλεκτρικό- μέλλον για την σχεδιαστική φιλοσοφία της βρετανικής φίρμας.

Η MINI με την αποκάλυψη του Concept Aceman εισάγει τη νέα σχεδιαστική της γλώσσα «Charismatic Simplicity». Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα ηλεκτρικό crossover.

Παράλληλα, στη γκάμα της MINI θα τοποθετηθεί μεταξύ του Cooper και του Countryman, ενώ θα δώσει το παρών στην «Έκθεση Gamescom 2022» στην Κολωνία, μεταξύ 23 και 28 Αυγούστου.

Η MINI με το Concept Aceman συνδυάζει το μινιμαλισμό με τη βιωσιμότητα. Οι διαστάσεις του συνθέτουν ένα σύγχρονο σχήμα που προσφέρει τον μέγιστο χώρο για επιβάτες και αποσκευές.

Άλλωστε, το μήκος του φτάνει τα 4,05 μέτρα, το πλάτος τα 1,99 μέτρα και το ύψος τα 1,59 μέτρα. Επιπλέον ο μινιμαλιστικός χαρακτήρας του πρωτότυπου, απομάκρυνε τα διακοσμητικά τελειώματα από χρώμιο.

Την ίδια στιγμή, τα μπροστινά φωτιστικά σώματα υιοθετούν ένα γεωμετρικό μοτίβο και αποχαιρετούν το στρογγυλό σχήμα, ενώ εξωτερικά ηχεία, καλωσορίζουν τον οδηγό όταν πλησιάζει και του συστήνουν τον ήχο των ηλεκτρικών MINI. Πότε όμως θα δούμε την έκδοση παραγωγής του να κυκλοφορεί ανάμεσα μας;

Διαβάστε περισσότερα στο carselectric.gr.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα