ΕΥΖην

Η μπάντα του Κιάνου Ριβς θα κυκλοφορήσει μουσική μετά από 23 χρόνια


Το grunge συγκρότημα του Κιάνου Ριβς, Dogstar ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα μουσική μετά από 23 χρόνια.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το "Our Little Visionary" το 1996 και το "Happy Ending" το 2000, προτού ανακοινώσει ότι σταματά τις εμφανίσεις και τη σύνθεση μουσικής το 2002.

Ο ηθοποιός Κιάνου Ριβς έπαιζε μπάσο στο συγκρότημα και το ενδιαφέρον για τους Dogstar ενισχύθηκε, καθώς η καριέρα του στην υποκριτική άρχισε να απογειώνεται.

Το συγκρότημα επανενώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όπως επιβεβαιώθηκε σε λογαριασμό στο Instagram που δημιουργήθηκε πρόσφατα και από τότε κοινοποιούνται φωτογραφίες από τα παρασκήνια και ενημερώσεις βίντεο από την εποχή των Dogstar στο στούντιο.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά σχόλια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τέτοια ανταπόκριση» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συγκροτήματος δίπλα σε μια νέα φωτογραφία.

«Ειλικρινά, δεν το περιμέναμε αυτό. Μας κάνει να θέλουμε να παίξουμε ακόμα περισσότερο. Θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική αυτό το καλοκαίρι, ακολουθούμενη από κάποιες συναυλίες. Μόλις μάθουμε τα πάντα θα σας ενημερώσουμε αμέσως όλους. Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε, αλλά να είστε σίγουροι, προχωράμε και έχουμε συγκεντρώσει μια φανταστική ομάδα που μας βοηθά» σημειώνεται.

«Θα γυρίσουμε επίσης ένα μουσικό βίντεο για να υποστηρίξουμε το πρώτο μας τραγούδι. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να ανακοινώσουμε τώρα. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη νέα μας μουσική με όλους. Είναι η πιο ικανοποιητική και ουσιαστική συλλογή τραγουδιών που έχουμε κάνει ποτέ. Ευχαριστούμε και πάλι για την υπομονή σας. Έχουμε πραγματικά τους καλύτερους, πιο πιστούς θαυμαστές!» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα