ΕΥΖην

Η Meghan Markle αφηγήτρια στο "Elephant" του Disneynature


Η Meghan Markle θα είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ "Elephant" του Disneynature, που είναι διαθέσιμο στο Disney Plus από τις 3 Απριλίου, ανακοίνωσε η Walt Disney Studios.

Είναι το πρώτο πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει η Meghan Markle, από τότε που η ίδια και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Στις 31 Μαρτίου η Δούκισσα και o Δούκας του Σάσσεξ εγκατέλειψαν τους ρόλους τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Disneynature αναφέρει τη Meghan Markle ως «Μέγκαν, Δούκισσα του Σάσσεξ» χωρίς να συμπεριλαμβάνει τον βασιλικό τίτλο «HRH» (Her Royal Highness).

Η Meghan Markle συμφώνησε με τη Disney να «δανείσει» τη φωνή της υπό τον όρο η Disney να κάνει δωρεά σε οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, που θα επιλέξει η ίδια.

Με το ντοκιμαντέρ θα στηριχθεί η οργάνωση «Elephants Without Borders» τις προσπάθειες της οποίας για την προστασία του αφρικανικού ελέφαντα είδαν από κοντά ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του το 2017 στη διάρκεια ταξιδιού τους στη Μποτσουάνα.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ελεφαντίνα Shani και το αρσενικό ελεφαντάκι της, Jomo καθώς μεταναστεύουν μαζί με το κοπάδι τους και τη μητριάρχη του, Gaia, μέσα από την έρημο Καλαχάρι στη Μποτσουάνα.

Σύμφωνα με το Disney Plus οι ελέφαντες αντιμετωπίζουν «ακραία ζέστη, έλλειψη τροφής και επίμονα αρπακτικά, καθώς ακολουθούν τα βήματα των προγόνων τους σε μια προσπάθεια να φτάσουν σε έναν καταπράσινο παράδεισο».

Διαβάστε επίσης