Πολιτική

Η ΛΑ.Ε. για ενιαίο και εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ: Θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας...


Ανεβάζει στροφές στη δριμύτητα των ανακοινώσεων της η Λαϊκή Ενότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, όσο φθάνουμε στο φίνις για την κάλπη βάζοντας σφραγίδα ίσως στο πιο σφοδρό διαζύγιο στην πολιτική ζωή. Η ΛΑΕ που κάνει λόγο ακόμη και για το γέλιο της αρκούδας στην ανακοίνωση της αναφέρει:   

 "Αν έλεγε κάποιος στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτός θα συγκυβερνούσε ποτέ με το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ και πολύ περισσότερο με τη ΝΔ θα έπεφτε  το γέλιο της αρκούδας. Τώρα η ίδια η ηγεσία του εναπομείναντος ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν, εκλιπαρεί να βρει μνημονιακούς κυβερνητικούς εταίρους εκείνους που μέχρι χθες χλεύαζε και να τρώει και πόρτα από πάνω. Το περισσότερο που ζητά ο Αλέξης Τσίπρας είναι να πάρει την πρωτιά για να έχει προβάδισμα στον κυβερνητικό, συνεταιρικό, μνημονιακό, καταστροφικό αλισβερίσι.

Κινδυνεύει  να αποδειχθεί για άλλη μια φορά ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν γίνεται, μόνο που τώρα μπορεί να συμμετέχουν από κοινού στην ίδια κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ!

Μέσα σε χρόνο αστραπή η ηγεσία του εναπομείνοντος ΣΥΡΙΖΑ κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να φέρει στο προσκήνιο νέο αδηφάγο μνημόνιο και να νεκραναστήσει τα συντετριμένα παραδοσιακά μνημονιακά κόμματα.

 Οι πολίτες είναι βέβαιο ότι θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους από τις ραγδαίες εξελίξεις, για το ποιοι εκφράζουν, αναπαράγουν και αναπαλαιώνουν  το παλιό και καταδικασμένο και ποιοι προτείνουν  μία σύγχρονη, ριζοσπαστική, αντιμνημονιακή διέξοδο στην ελληνική τραγωδία.  Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θεωρεί πως ό,τι πιο σύγχρονο, νεανικό και επίκαιρο απέναντι στη νεομνημονιακή συναινετική σούπα είναι το "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος και αυτό το ΟΧΙ φιλοδοξεί να συνεχίσει μέχρι τη νίκη".

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις