Αθλητικά

Σοκ στην Εθνική Ισπανίας, ψάχνει προπονητή μια μέρα πριν το Μουντιάλ!


Σε μπελάδες βρίσκεται η Εθνική Ισπανίας καθώς μια μέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ στη Ρωσία, η ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να απομακρύνει τον Ζουλιέν Λοπετέγκι καθώς - όπως έγινε γνωστό - δέχθηκε να αναλάβει την Ρεάλ Μαδρίτης από τη νέα σεζόν.

To timing της ανάληψης θεωρήθηκε εντελώς άστοχο, την ώρα που η Εθνική ομάδα της Ισπανίας ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι γεγονός πως η συνοχή των φούριας ρόχας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα στις τάξεις των παικτών δεν υπήρξε δυσφορία.

«Είμαστε αναγκασμένοι να λύσουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή. Του ευχόμαστε καλή τύχη. Ό,τι καταφέρει να κάνει η Ισπανία στο Μουντιάλ, το οφείλουμε στη δουλειά που έχει κάνει. Είναι ένας φανταστικός προπονητής, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτή τη συμπεριφορά. Όλα έγιναν χωρίς να το γνωρίζουμε. Δεν νιώθω προδομένος, αλλά έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα. 

Μάθαμε για την απόφασή του πέντε λεπτά πριν ανακοινωθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν κάποιος θέλει να μιλήσει σε κάποιον από τους υπαλλήλους μας, πρέπει να μιλήσει πρώτα με εμάς. Η εθνική είναι για όλο το έθνος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. 

 

Διαβάστε επίσης