Επιχειρήσεις

Η Intrasoft του ομίλου Κόκκαλη πήρε νέο συμβόλαιο από την ΕΕ


Ενα ακόμη μεγάλο έργο πληροφορικής ανέλαβε  να εκτελέσει η Intrasoft για λογαριασμό των υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Μέσω κοινοπραξίας όπου συμμετέχουν άλλες δύο εταιρείες, η εταιρεία του ομίλου Κόκκαλη τη δημιουργία συστήματος για την εκτίμηση και αξιολόγηση του αντικτύπου δράσεων στον τομέα επικοινωνίας (impact assessment).

Το έργο χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Η κοινοπραξία της Intrasoft επιλέχθηκε να συμμετέχει και στις τρεις για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αξιοποιώντας την εμπειρία της στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας, η ελληνική εταιρεία θα αναλάβει εργασίες ψηφιακής ανάλυσης όπως η αξιολόγηση, η παρακολούθηση και η ανάλυση των επιδόσεων των δράσεων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών και κοινωνικών μέσων επικοινωνίας. Μέσα από ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο ερευνητών και εμπειρογνωμόνων θα παρέχει επιπλέον υπηρεσίες έρευνας, μελετών και αξιολόγησης των δραστηριοτήτων επικοινωνίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International Αλέξανδρος Μάνος δήλωσε: "Η ευρωπαϊκή αγορά επικοινωνίας εξακολουθεί να προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και το τμήμα επικοινωνίας μας, η SCOPE, είναι σε πορεία για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.. Χάρη στην ένωση των δυνάμεών μας σε αυτήν την κοινοπραξία, αναδεικνύεται μια σπάνια συμπληρωματικότητα δεξιοτήτων και χαρακτηριστικών που είμαι βέβαιος ότι θα υπερβεί τις προσδοκίες των πελατών μας."

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα