Κοινωνική Ευθύνη

Η Interamerican ποδηλατεί με στόχο την πρόληψη του καρκίνου του μαστού


Στον «Μαραθώνιο Στατικής Ποδηλασίας», που οργανώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Συντάγματος με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τον καρκίνο του μαστού, συμμετείχαν 31 εργαζόμενες της Interamerican.

Η εταιρεία ήταν χορηγός της καμπάνιας «Στόχο-Ποδηλατώντας», που οργανώθηκε από τον «Στόχος-Πρόληψη» με 120 στατικά ποδήλατα (spinning bikes), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Το μήνυμα για την αξία της σωματικής άσκησης και δραστηριότητας ως τρόπου για την προστασία της υγείας, την πρόληψη του καρκίνου και την ευεξία ήταν ηχηρό. Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές καθοδηγούσαν το κοινό κατά τη δράση, με μέγιστο χρόνο συμμετοχής στην ποδηλασία για κάθε άτομο τη μισή ώρα.

Η Interamerican έχει ενσωματώσει τις πρακτικές για υγιεινό τρόπο ζωής (άθληση, διατροφή κ.ά.) στη φιλοσοφία προσέγγισης των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών, σε συνδυασμό με τις επιλογές και τη στρατηγική της για την υγεία, ασφαλιστικά και σε υπηρεσίες.

Άλλωστε, αυτή η διευρυμένη αντίληψη για τη διαχείριση της υγείας εκφράζεται και με το νέο, πρωτοποριακό Σύστημα Υγείας «bewell», που η εταιρεία διαθέτει εδώ και λίγες ημέρες στην αγορά.

Με το «bewell» επεκτείνεται η εμπειρία του ασφαλισμένου στην Interamerican στο επίπεδο της ενημέρωσης και παρακίνησης για επιλογές και συνήθειες στην καθημερινότητά του, που συμβάλλουν σε καλή υγεία και ποιότητα ζωής, συμπληρώνοντας τις ασφαλιστικές παροχές.

Επιπροσθέτως, η πρωτοβουλία αυτή της εταιρείας εγγράφεται στην πολιτική της Εταιρικής Υπευθυνότητας για κοινωνική συνεισφορά και βιώσιμη ανάπτυξη, εφ’ όσον η Interamerican ενεργεί με γνώμονα τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (SDGs UN) και ειδικότερα με τον Στόχο 3 για «καλή υγεία και ευημερία».

Διαβάστε επίσης