TECHin

Nέα σειρά ENVY από τη HP : Σχεδιασμένη για δημιουργούς και κατασκευασμένη από βιώσιμα υλικά


H HP ανακοινώνει τους νέους φορητούς υπολογιστές ENVY. Οι HP ENVY x360 15 και HP ENVY 17 είναι σχεδιασμένοι για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες των δημιουργών, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ελεύθερα και να παραμείνουν συνδεδεμένοι από οπουδήποτε.

Με το 74% των καταναλωτών να επιδίδονται σε πιο δημιουργικές δραστηριότητες την περίοδο της πανδημίας, παρατηρείται αύξηση της ενασχόλησης με ενδιαφέροντα που προϋποθέτουν έναν υπολογιστή που να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες όπως η φωτογραφία, το live blogging και η δημιουργία / επεξεργασία σύντομων βίντεο.

Ο HP ENVYx360 15 είναι ένας εκπληκτικός φορητός μετατρέψιμος υπολογιστής για δημιουργικές εργασίες με 88,7% αναλογία μεγέθους οθόνης(1) και λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, μόλις 1,8 κιλών. Διαθέτει από προαιρετική οθόνη 4K OLED(2) μέχρι επεξεργαστή AMD Ryzen 7 ή Intel Core 11ης γενιάς(3) και γραφικά NVIDIA MX450 καθώς και Wi-Fi 6(4), Bluetooth® 5 για γρήγορη συνδεσιμότητα.

1

Ο HP ENVY 17 είναι ένας ισχυρός φορητός υπολογιστής για δημιουργική εργασία, με βάρος 2,5 κιλών και 86.3% αναλογία μεγέθους οθόνης, ο οποίος διαθέτει επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς και γραφικά NVIDIA MX450 με οθόνη έως 4K UHD, μαζί με Wi-Fi 6 και Bluetooth® 5. Η συσκευή προσφέρει επίσης χώρο αποθήκευσης έως και 1 TB PCIe SSD(5) και ενίσχυση απόδοσης για πολλαπλές εργασίες με μνήμη έως 32 GB.

2

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές ENVY προσφέρουν μια εξατομικευμένη δημιουργική εμπειρία, με δυνατότητες όπως: εργοστασιακή βαθμονόμηση χρώματος στις οθόνες(6), πληκτρολόγιο all-in-one για γρήγορες συντομεύσεις(7), 19% μεγαλύτερη επιφάνεια αφής για σύνθετες χειρονομίες, προστατευτικό κλείστρο κάμερας, βελτιστοποιημένη διαχείριση θερμότητας για μέγιστες επιδόσεις, δημιουργικά προφίλ ρυθμίσεων οθόνης στο HP Display Control, το HP QuickDrop για εύκολη μεταφορά αρχείων από και προς συσκευές(8) και το HP Enhanced Lighting - το οποίο μετατρέπει την οθόνη σε πηγή φωτισμού για τη λήψη selfie φωτογραφιών σε βιντεοκλήσεις. Και οι δύο συσκευές συνοδεύονται από μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών του Adobe Creative Cloud, συμπεριλαμβανομένων των Premiere Rush, Premiere Pro και Creative Cloud Photography Plan.(9)

Στην HP, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας με βιώσιμες λύσεις. Οι νέοι υπολογιστές ENVY είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και ο ENVY 17 χρησιμοποιεί επίσης ανακυκλωμένο πλαστικό μετά από καταναλωτική χρήση και ανακυκλωμένο πλαστικό που συλλέγεται από τον ωκεανό στην κατασκευή του. (10)

Στη σκευασία και των δύο αποφεύγουμε επίσης τα πλαστικά μιας χρήσης, χρησιμοποιούμε ξυλώδεις ίνες που κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένα υλικά και χυτευμένη συσκευασία ινών για να αντικαταστήσουμε τον προστατευτικό αφρό, η οποία είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμη. (11)

Το νέο ασύρματο ποντίκι HP 930 Creator συνδυάζεται τέλεια με τη νέα σειρά ENVY και είναι το πιο προσαρμοσμένο ποντίκι στις ανάγκες των δημιουργών (12). Αυτό το ευέλικτο ποντίκι επιτρέπει στους χρήστες που δημιουργούν σε πολλές συσκευές να μεταφέρουν περιεχόμενο μεταξύ συσκευών (έως τρεις!) μέσω dongle ή Bluetooth®. Μια μόνο φόρτιση στο USB-C® αρκεί για λειτουργία του υπολογιστή έως και 12 εβδομάδες (13), ή μετά από πολύωρη λειτουργία μπορείτε να κάνετε χρήση για τρεις επιπλέον ώρες με 1 μόνο λεπτό φόρτισης!(14)

 1. Ποσοστό της ενεργής συν της μη ενεργής ευδιάκριτης περιοχής στην ενεργή ευδιάκριτη περιοχή συν το πλαίσιο. Μετρήστε από το επάνω μέρος κάθετα προς το γραφείο.
 2. Ο πίνακας OLED είναι προαιρετικός. Απαιτείται περιεχόμενο υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR) για την προβολή πλήρων εικόνων HDR. Απαιτείται περιεχόμενο OLED για την προβολή εικόνων OLED. FHD: Απαιτείται περιεχόμενο πλήρους υψηλής ευκρίνειας (FHD) για την προβολή εικόνων FHD.
 3. Το Multi-core έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της απόδοσης ορισμένων προϊόντων λογισμικού. Η χρήση αυτής της τεχνολογίας δεν θα έχει την ίδια απόδοση σε όλους τους χρήστες ή τις εφαρμογές λογισμικού. Η απόδοση και η συχνότητα ρολογιού θα διαφέρουν ανάλογα με το φόρτο εργασίας της εφαρμογής και τις διαμορφώσεις του υλικού και του λογισμικού. Ο κωδικός μοντέλου, η επωνυμία και / ή η ονομασία δεν αποτελούν μέτρηση υψηλότερης απόδοσης.
 4. Απαιτείται ασύρματο σημείο πρόσβασης και υπηρεσία Διαδικτύου, τα οποία πωλούνται χωριστά. Περιορισμένη διαθεσιμότητα δημόσιας ασύρματης πρόσβασης. Το Wi-Fi 6 είναι συμβατό με προηγούμενες προδιαγραφές 802.11. 
 5. Για σκληρούς δίσκους TB = 1 τρισεκατομμύριο bytes. Η πραγματική χωρητικότητα μετά τη διαμόρφωση είναι μικρότερη. Μέχρι 35 GB του δίσκου προορίζονται για λογισμικό αποκατάστασης συστήματος.
 6. Όλες οι διαμορφώσεις είναι εργοστασιακά ρυθμισμένες χρωματικά με Delta E <2. Το Delta E (dE) μετρά το μέγεθος της αλλαγής στην οπτική αντίληψη δύο χρωμάτων. Η μέτρηση παρέχει την ακρίβεια του χρώματος την οποία μια οθόνη Delta E (dE) μετρά το ποσό της αλλαγής στην οπτική αντίληψη δύο χρωμάτων. Αυτή η μέτρηση παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τη χρωματική πιστότητα της οθόνης.
 7. Υπολογισμοί βασισμένοι στη συνολική επιφάνεια  σε σύγκριση με την  προηγούμενη γενιά 15 ”και 17”.
 8. ο HP QuickDrop παρέχει στον χρήστη απεριόριστη δυνατότητα για τη μεταφορά αρχείων όταν οι συσκευές είναι συνδεδεμένες μέσω Wi-Fi. Το μέγεθος του αρχείου που μεταφέρεται περιορίζεται στα 50MB όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο μέσω LTE και ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τη χρήση δεδομένων LTE και πρέπει να ελέγξει την κάλυψη δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας του.
 9. Η προσφορά είναι διαθέσιμη παγκοσμίως (εξαιρουμένης της Κίνας και των χωρών σε εμπάργκο ή άλλων χωρών που τελούν υπό περιορισμό από την ισχύουσα νομοθεσία ή κανονισμούς) σε νέους και υπάρχοντες συνδρομητές ηλικίας άνω των 18 ετών. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Adobe στο μενού έναρξης για μια δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή 1 μηνός για επιλεγμένο λογισμικό Adobe. Το λογισμικό είναι συνδεδεμένο με τη συσκευή και δεν μεταφέρεται. Εάν θέλετε να εγγραφείτε στην αυτόματη ανανέωση συνδρομής, μπορείτε να καταχωρίσετε τον τρόπο πληρωμής σας κατά την εγγραφή. Προσθέτοντας έναν τρόπο πληρωμής, η συνδρομή σας θα ανανεωθεί αυτόματα με την ισχύουσα τιμή κατά την ημερομηνία ανανέωσης έως ότου ακυρώσετε. Εάν ακυρώσετε πριν από το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής διάρκειας του ενός μηνός, δεν θα χρεωθείτε. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή μέσω της σελίδας του λογαριασμού σας Adobe ή επικοινωνώντας με την Υποστήριξη Πελατών. Δείτε τις τρέχουσες τιμές για το Adobe Spark και τα υπόλοιπα προϊόντα Adobe που διατίθενται σε αυτήν την προσφορά. Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη για Εκπαίδευση, κανάλια OEM ή επαγγελματίες με volume licensing. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα όπου διαμένει ο παραλήπτης. Πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις μπορεί να ισχύουν. ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
 10. Με βάση την εσωτερική ανάλυση της HP. Φορητοί υπολογιστές κατασκευασμένοι με ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό που συλλέγεται από τον ωκεανό στα ηχεία, ανακυκλωμένο υλικό αλουμινίου στο κάλυμμα του προϊόντος και ανακυκλωμένο πλαστικό μετά από καταναλωτική χρήση στα καπάκια των πλήκτρων. Το ποσοστό των ανακυκλωμένων υλικών που περιέχονται σε κάθε συστατικό ποικίλλει ανάλογα με το προϊόν.
 11. Εξωτερική συσκευασία 100% κατασκευασμένη από πιστοποιημένες βιώσιμες πηγές και ανακυκλωμένες ίνες. Προστατευτικά μαξιλάρια ινών κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένες ξυλώδεις ίνες και οργανικό υλικό. Τα πλαστικά μαξιλάρια είναι κατασκευασμένα από> 90% ανακυκλωμένο πλαστικό. Εξαιρούνται οι πλαστικές σακούλες και τα πλαστικά φύλλα αφρού.
 12. Με βάση την εσωτερική ανάλυση της HP για ποντίκια που υποστηρίζουν σύνδεση πολλαπλών συσκευών με χρήση Bluetooth, διαθέτουν προγραμματιζόμενα πλήκτρα και μπορούν να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πιο προσαρμοσμένα με βάση τον αριθμό των προγραμματιζόμενων πλήκτρων από τις 22 Μαρτίου, 2021.
 13. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις περιβαλλοντικές συνθήκες και μειώνεται φυσικά με το χρόνο και τη χρήση.
 14. Με βάση τον έλεγχο διάρκειας ζωής της μπαταρίας του ποντικιού. Υπολογισμός βασισμένος στα 120 λεπτά για πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις περιβαλλοντικές συνθήκες και μειώνεται φυσικά με το χρόνο και τη χρήση.