Τράπεζες

Η Goldman Sachs επεκτείνει τη Συναλλακτική Τραπεζική της στην Ευρωπαϊκή Ένωση


Η Goldman Sachs ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του τμήματος Συναλλακτικής Τραπεζικής (TxB) της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχοντας ξεκινήσει στις ΗΠΑ το 2020, και έχοντας επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021, η ανάπτυξη αυτή θα εμβαθύνει τις σχέσεις της Goldman Sachs με τους υπάρχοντες πελάτες με τραπεζικές ανάγκες στην ΕΕ, και θα μας επιτρέψει να βοηθήσουμε νέους πελάτες σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.

Με νέα γραφεία στη Φρανκφούρτη και με σχέδια για επέκταση στο Άμστερνταμ, το τμήμα θα μπορεί να βοηθά στις ταμειακές ανάγκες των πελατών, συμπεριλαμβανομένων καταθέσεων και πληρωμών σε περισσότερες από 160 χώρες, σε περισσότερα από 120 νομίσματα.

Η παγκόσμια cloud-based πλατφόρμα Συναλλακτικής Τραπεζικής παρέχει στους πελάτες πλήρη εικόνα των λογαριασμών τους, των πληρωμών και των θέσεών ρευστότητας τους σε νομίσματα και χώρες.

Μέχρι σήμερα, το τμήμα Συναλλακτικής Τραπεζικής έχει προσελκύσει περισσότερους από 400 πελάτες, έχει διαχειριστεί πάνω από 65 δισεκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις και έχει επεξεργαστεί τρισεκατομμύρια δολάρια μέσω των συστημάτων του.

Ο Hari Moorthy, παγκόσμιος επικεφαλής του τμήματος Συναλλακτικής Τραπεζικής, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία της Goldman Sachs στη Συναλλακτική Τραπεζική σε πελάτες με ταμειακές ανάγκες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κατανοούμε τις προκλήσεις της διαχείρισης μιας σύνθετης παγκόσμιας λειτουργίας ταμείου και έτσι φτιάξαμε μια πλατφόρμα που είναι ευκίνητη, ασφαλής και εύχρηστη για να υποστηρίζουμε τους πελάτες καθώς αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους».

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η Goldman Sachs έχει προσφέρει στις κεφαλαιαγορές στην Ευρώπη, συμβουλευτικές υπηρεσίες συναλλαγών, χρηματοδότηση και εμπορικές υπηρεσίες, και αυτή η επέκταση αυξάνει το εύρος της προσφοράς της εταιρείας.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα