Επιχειρήσεις

Η ERGO έχει αναλάβει την ασφάλιση των εκθετών στα «Ποσειδώνια 2016»


Επίσημη ασφαλιστική εταιρία της έκθεσης «Ποσειδώνια 2016» που ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo είναι η ERGO Ασφαλιστική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο χώρος της ναυτιλίας έχει επιχειρησιακό ενδιαφέρον για την ERGO και γι' αυτό είναι σημαντικό ότι σε συνεργασία δε με τον έμπειρο συνεργάτη της, την «Athens Insurance Brokers», θα προσφέρει τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες στους διοργανωτές και στους εκθέτες της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια, η οποία αποτελεί διαχρονικό θεσμό υψηλού κύρους για τη χώρα, που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φέτος περισσότεροι από 1.800 εκθέτες από 89 χώρες θα δώσουν το «παρών» στα «Ποσειδώνια 2016». Έως τις 10 Ιουνίου περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες αναμένεται να περιηγηθούν στις αίθουσες και τους διαδρόμους των εγκαταστάσεων της έκθεσης, η οποία κάθε δεύτερη χρονιά γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός κλάδου που διακινεί περίπου το 90% του παγκόσμιου εμπορίου.

Όπως σημειώνεται, τα Ποσειδώνια έχουν πλέον αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η βασική πλατφόρμα επικοινωνίας της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας με την Ελληνική Ναυτιλία, η οποία ελέγχει περίπου το 20% της χωρητικότητας του παγκόσμιου στόλου.

Για άλλη μια φορά η έκθεση θα αποτελέσει κέντρο παρουσίασης των πλέον σύγχρονων προϊόντων και τεχνολογικών εξελίξεων, τόσο σε εξειδικευμένους τεχνικούς τομείς όσο και στον τομέα των υπηρεσιών, και ειδικά στους κλάδους της υγείας, της ασφάλειας και της εκπαίδευσης.