Επιχειρήσεις

Η Epsilon Net ανέλαβε έργο ψηφιακής μετάβασης για την Navy & Green


Μέσω της θυγατρικής Digital4U ο όμιλος Epsilon Net ανέλαβε την υλοποίηση έργου Ecommerce & Digital Marketing για την Navy & Green, μια από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρίες σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας ανδρικών ενδυμάτων.

Πρόκειται για απαιτητικό έργο, που περιλαμβάνει την κατασκευή e-shop, την υλοποίηση αμφίδρομης σύνδεσης με το πληροφοριακό σύστημα Pylon ERP, καθώς και την εκτέλεση καμπάνιας SEO και 360° Digital Marketing στρατηγικής, που καλύπτοτουν όλο το φάσμα της διαδικτυακής προβολής της Navy & Green.

Η εταιρεία επιτυγχάνει αναβάθμιση όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της, ταχύτερη ενημέρωση του κοινού της και βελτίωση της συνολικής  ψηφιακής παρουσία της.

Η Navy & Green επεκτείνει ταδιακά τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για να επιτύχει τους στόχους της και να διασφαλίσει την επιχειρηματική της ανάπτυξη, επενδύει συνεχώς στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Σε αυτό το πλαίσιο, ύστερα από την επιτυχημένη υλοποίηση του νέου πληροφοριακού της συστήματος, Pylon ERP της Epsilon Singularlogic, συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Όμιλο Epsilon Net για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα