ΕΥΖην

Η Cher αποκάλυψε τo μυστικό της νεανικής της εμφάνισης


H Σερ (Cher) αποκάλυψε το μυστικό της για το πώς διατηρεί τη νεανική της εμφάνιση στα 77 της χρόνια στην πρωινή εκπομπή «Good Morning Britain» του ITV.

Παραδέχτηκε ότι «δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει σε λίγα χρόνια 80 ετών» ενώ αποκάλυψε τι δεν θα κάνει όσο μεγαλώνει.

Στην ερώτηση των παρουσιαστών Σουζάνα Ριντ (Susanna Reid) και Εντ Μπολς (Ed Balls) πώς παραμένει τόσο νέα και λαμπερή η σταρ απάντησε ότι «δεν θα κόψει ποτέ τα μαλλιά της κοντά και δεν θα σταματήσει να φοράει τζιν».

«Θυμάμαι όταν η φίλη μου η Paulette και εγώ συζητούσαμε για το πότε θα κόψουμε τα μαλλιά μας και πότε θα σταματήσουμε να φοράμε τζιν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή θα γίνω 80 ετών, νωρίτερα απ' ό,τι θα ήθελα», παραδέχθηκε η Σερ και πρόσθεσε.

«Θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να έχω μακριά μαλλιά. Τα γονίδια στην οικογένειά μου είναι αρκετά εκπληκτικά».

Η Σέριλιν Σαρκισιάν, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε στο Ελ Σέντρο της Καλιφόρνια το 1947, από πατέρα πρόσφυγα Αρμένιο, που ήταν οδηγός φορτηγών και μητέρα με γαλλοβρετανική καταγωγή, που εργαζόταν ως μοντέλο.

«Δεν ξέρω αν το να μην αισθάνεσαι μεγάλη σε κάνει νεότερη. Δεν είμαι σίγουρη. Παρακολουθώ τις τάσεις και έχω πολλούς νέους φίλους που είναι νέοι. Έχω και μεγάλους φίλους» είπε επίσης η βασίλισσα της ποπ στην πρωινή εκπομπή και συμπλήρωσε. «Ειλικρινά, δεν προσπαθώ να αισθάνομαι νέα, δεν προσπαθώ να είμαι νέα, είμαι αυτό που είμαι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις