Ασφαλιστική Αγορά

Η Allianz Ελλάδος ασφαλίζει τα μέλη της Ridemind, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας car sharing


Μία πραγματικά καινοτόμα ιδέα το χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων στηρίζει η Allianz Ελλάδος, ασφαλίζοντας τα μέλη της Ridemind, της πρώτης εταιρείας παροχής υπηρεσιών car sharing στην Ελλάδα.

Η Ridemind ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που μετακινούμαστε, μέσω της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας για ενοικίαση αυτοκινήτων peer-to-peer.

Η Allianz σχεδίασε μία tailor made λύση για τα μέλη της Ridemind με όλες τις υποχρεωτικές καλύψεις αλλά και πρόσθετες υπηρεσίες.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της Ridemind, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να  επιλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων και να ενοικιάσει το όχημα που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες του. Για το χρονικό διάστημα της ενοικίασης, το όχημα ασφαλίζει η Allianz.

Ταυτόχρονα, η καινοτόμα αυτή πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων, να διαθέσουν το όχημά τους προς ενοικίαση αξιοποιώντας καλύτερα τη χρήση του και να εξασφαλίσουν επιπλέον εισόδημα.

Η πλατφόρμα διαθέτει και ειδική εφαρμογή για κινητά μέσω της οποίας γίνεται εύκολα και γρήγορα η κράτηση του αυτοκίνητου επιλογής, ενώ η Allianz φροντίζει για την προστασία των ταξιδιωτών!
 

Διαβάστε επίσης