Πολιτική

Η αλήθεια για τις "αποδοκιμασίες" κατά Βαρεμένου στη Μελβούρνη


Τη δική του εμπειρία για τις αποδοκιμασίες στη Μελβούρνη στο πρόσωπο του Γιώργου Βαρεμένου έγραψε ο δημοσιογράφος Αλέκος Μάρκελλος στο Facebook.

Όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, αποδέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο Γιώργος Βαρεμένος στη Μελβούρνη, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος», αφού ολοκληρώθηκε η παρέλαση, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και αποδοκίμασαν τον κ. Βαρεμένο στη διάρκεια της ομιλίας του.

Κατά την ίδια πηγή, κάποιος πέταξε και δύο μπουκάλια προς την κατεύθυνση του κ. Βαρεμένου.

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκος Μάρκελλος, έγραψε:

«Διαβάζω την είδηση στο skai (πρώτη είδηση ε;) και θυμάμαι πως η ειδησεογραφία έχει πάτο.

Οι “έντονες αποδοκιμασίες” στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Βαρεμένο στην παρέλαση στη Μελβούρνη είναι η είδηση.

Και έχουν ανεβάσει ένα βίντεο από την “ομάδα” που τις έπραξε.

50 “χουλιγκάνοι” που έβριζαν ήταν.

Οργανωμένοι και με προσχεδιασμό.

”Πάταγαν” στο συναίσθημα των πολλών ομογενών που αισθάνονται πικρία για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά, έμειναν μόνοι τους να εξευτελίζουν την Ελλάδα, να πετάνε μπουκάλια στον Αυστραλό Πρωθυπουργό της Βικτώρια και τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας της χώρας να βρίζουν χυδαία την ώρα που όλοι αυτοί κατέθεταν στεφάνι υπέρ των Ελλήνων πεσόντων στο Ιερότερο Μνημείο των Αυστραλών, στο μνημείο των δικών τους πεσόντων, το οποίο παραχωρούν (μάλλον πλέον παραχωρούσαν…) μόνο στον Ελληνισμό να γιορτάσει την Εθνική Επέτειο.

Δύο ομάδες (γνωστές σε όλους μας εδώ) χουλιγκάνων, που ξευτέλισαν δημόσια την Ελλάδα ήταν ωρέ στο ΣΚΑΙ ή είδηση;

Από τις δεκάδες χιλιάδες που τίμησαν την επέτειο με σεμνότητα και σεβασμό, οι 50 που είχαν έρθει επί τούτου για να γιουχάρουν τον απεσταλμένο του Ελληνικού Κοινοβουλίου ήταν ωρέ στο ΣΚΑΙ η είδηση;

Πόσο πολύ σας παίζουν στα δακτυλάκια τους κάποιοι.

Στο βίντεο που ανεβάζω βλέπετε στην αρχή πόσος κόσμος ήταν (σε προηγούμενο ποστ με απευθείας μετάδοση, παρά την κακή ποιότητα της εικόνας μπορείτε να δείτε τα μεγέθη και να θαυμάσετε), και μετά βλέπετε αυτούς που έμειναν μόνοι τους, τους 50 “αγανακτισμένους”, -πάντα και παντού οι ίδιοι- να προσβάλουν άθλια τον απεσταλμένο της Ελληνικής Πολιτείας (γιατί αυτή την ιδιότητα είχε) και την Αυστραλιανή πολιτική ηγεσία που ήρθε να τιμήσει την Ελληνική επέτειο, να εξευτελίζουν την ιερότητα του Μνημείου, να αναγκάζουν τους παραστάτες των λάβαρων (τα παιδιά!!!) να αποχωρούν και την αστυνομία να κάνει φραγμό προστασίας στον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να τον συνοδεύουν στο αυτοκίνητο.

Ακολουθούν και βρίζουν αυτοί που βλέπετε.

Μάτια έχετε, όλα αυτονόητα είναι.

(δείτε το βίντεο με ήχο)».