Επιχειρήσεις

Η Airgas ολοκληρώνει την εξαγορά της Tech Air


Η Air Liquide γνωστοποίησε ότι η Airgas ολοκλήρωσε την εξαγορά της TA Corporate Holdings, Inc. («Tech Air»), μίας κορυφαίας ανεξάρτητης εταιρίας που προμηθεύει διάφορες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών με βιομηχανικά αέρια και εξοπλισμό συγκόλλησης.

Η εξαγορά αυτή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα δώσει στην Airgas τη δυνατότητα να ενισχύσει περαιτέρω το δίκτυό της στη χώρα, πετυχαίνοντας καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και σημαντική βελτίωση των αποδόσεων της. 

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εξαγοράς, που ανακοινώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2019, η Airgas θα μπορέσει να ενισχύει το δίκτυο διανομής της, και άρα να έρθει πιο κοντά στους τοπικούς πελάτες. Με βάση το ενοποιημένο μοντέλο της Air Liquide, η εξαγορά αναμένεται να επιφέρει σημαντική βελτίωση των αποδόσεων.

Παράλληλα, οι πελάτες θα έχουν στη διάθεσή τους μια διευρυμένη προσφορά λύσεων, ενώ θα επωφεληθούν από το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και την κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα της εταιρίας.

Με την πάροδο των ετών, η Airgas έχει ενσωματώσει λειτουργίες και δίκτυα συνεργατών από αρκετές εταιρίες που έχει εξαγοράσει, και έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο διανομής στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατών με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο.