ΕΥΖην

"Hyper Leaves": Η προσωρινή Prada μπουτίκ στις Galeries Lafayette


Μια προσωρινή μπουτίκ του οίκου μόδας Prada, με την επωνυμία «Hyper Leaves», εμφανίστηκε στις Galeries Lafayette στη λεωφόρο Οσμάν στο Παρίσι:

δύο διαφορετικά εκθετήρια στο ιστορικό πολυκατάστημα, αφιερωμένα στη γυναικεία και ανδρική κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020 του μιλανέζικου οίκου, συνοδευόμενα από 15 πρωτότυπες βιτρίνες εμπνευσμένες από το θέμα «άγρια φύση».

Με συνολικό εμβαδόν περίπου 77 τετραγωνικά μέτρα, η γυναικεία μπουτίκ είναι ένα «Δασένιο περίπτερο», αποτελούμενο από βαμμένο πράσινο συρματόπλεγμα και φώτα νέον, πάνω σε έναν πράσινο τάπητα.

Στην ανδρική μπουτίκ φιγουράρει ένα γιγαντιαίο δέντρο μπαομπάμπ από βαμμένο σε μεταλλικό χρώμα συρματόπλεγμα, καθώς και φώτα νέον, αλλά και τρία τριγωνικά λογότυπα του οίκου.

Συνδυάζοντας πραγματικότητα και φαντασία, η ιδέα για τις βιτρίνες ήταν πολλές ταπισερί φωτισμένες από πίσω, στις οποίες απεικονίζονταν διαφορετικά φυσικά τοπία (δάση και φύλλα).

Και εδώ, μεγάλα τριγωνικά λογότυπα του οίκου, σε πράσινο ή κίτρινο.

«Υπερ -φύλλα», τα οποία λειτουργούσαν ως πλατφόρμες για την έκθεση των προϊόντων - σε πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ χρώμα -, συμπλήρωναν το σκηνικό.

Διαβάστε επίσης