ΕΥΖην

Hiromi Asai men S/S 2020: η σύγχρονη εκδοχή των κιμονό στο Paris Fashion Week


Τη σύγχρονη εκδοχή των κιμονό θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το brand Hiromi Asai, με έδρα τη Νέα Υόρκη, στην Εβδομάδα Mόδας του Παρισιού (Paris Fashion Week).

To brand θα παρουσιάσει τη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 στο Salon Marceau στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η σχεδιάστρια Hiromi Asai, παρουσίασε για πρώτη φορά κιμονό στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 2016.

Στη συνέχεια, η σχεδιάστρια δημιούργησε ανδρικά ρούχα από ιαπωνικά υφάσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται για κιμονό. Η ανδρική σειρά της παρουσιάστηκε στην Pitti Uomo στη Φλωρεντία, στην Ιταλία το 2017.

Το θέμα της νέας συλλογής είναι "Η Δημιουργία του Σύμπαντος". Το brand έχει εξελίξει νέα υφάσματα κατάλληλα για ανδρικά ρούχα σε συνεργασία με τεχνίτες σε όλη την Ιαπωνία που συνήθως κατασκευάζουν υφάσματα για τα κιμονό με παραδοσιακές τεχνικές.

Ο στόχος του brand με την τελευταία συλλογή του είναι να επιδείξει πολυτέλεια και slow fashion με μοναδικά εξέχοντα υφάσματα και εξελιγμένα σχέδια, κατασκευασμένα με εξαιρετικές τεχνικές ραπτικής της Ιαπωνίας.

Η Hiromi Asai, γεννήθηκε στο Τόκιο, σπούδασε παραδοσιακό ιαπωνικό θέατρο και ενδυματολογία. Δημιούργησε το brand για να δώσει στην αρχαία, παραδοσιακή τέχνη του ιαπωνικού κιμονό μια θέση στη σύγχρονη μόδα.

Διαβάστε επίσης
Ετικέτες μόδα