Επιχειρήσεις

H Intracom Telecom παρουσιάζει σειρά καινοτόμων λύσεων


H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας Mobile World Congress (22-25.02.2016, Βαρκελώνη). Στο περίπτερο της, 7B54 στο Hall 7, η εταιρία θα παρουσιάσει μια σειρά νέων προϊόντων και λύσεων στους τομείς της Ασύρματης Πρόσβασης και Μετάδοσης, Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού και λύσεων IoT, καθώς και του Υπολογιστικού Νέφους (Cloud) με έμφαση στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής υγείας, συμβάλλοντας έτσι στις ανάγκες διασύνδεσης των έξυπνων πόλεων.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom θα παρουσιάσει τη νέα σειρά σημειακών μικροκομματικών (MW PtP) προϊόντων 60 GHz και 70/80 GHz (Millimeter-wave) για “Gigabit-to-The-Home”, δίνοντας έμφαση στην ευκολία εγκατάστασης των ασύρματων τερματικών στη στέγη της κατοικίας του συνδρομητή.

Με τον τρόπο αυτό, οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να επεκτείνουν το δίκτυό τους σε απομακρυσμένες κατοικίες/ περιοχές και να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας στον τελικό χρήστη (Gbps χωρητικότητα) εκμεταλλευόμενοι τις συχνότητες που δεν απαιτούν κόστος αδειοδότησης. Παράλληλα, η εταιρία θα παρουσιάσει το WiBAS™-Connect, τη νεότερη πολυσημειακή (PtMP) πλατφόρμα της που λειτουργεί στις συχνότητες των 26 / 28 GHz, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς για υπηρεσίες οικιακής πρόσβασης με χωρητικότητες έως και 500 Mbps.

Η εταιρία παρουσιάζει επίσης ανταγωνιστικές λύσεις τηλεπικοινωνιακού λογισμικού έχοντας ως αιχμή δόρατος την ολοκληρωμένη λύση Smart Revenue Management που σχεδιάστηκε ειδικά για την «επόμενη μέρα» του Internet of Things (IoT), λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε εμπορικού τομέα (IoT vertical).

Βασισμένη στην επιτυχημένη σουίτα NGINiusTM, η λύση προσφέρει στις εταιρείες που δραστηριοποιούντα στο ΙοΤ  τη δυνατότητα αποτελεσματικού ελέγχου των εφαρμογών, ανοίγοντας νέες προοπτικές εσόδων και υποστηρίζοντας το πλήρες φάσμα των απλών, έως πολύ πολύπλοκων, επιχειρηματικών μοντέλων.

Επιπλέον, μέσω της ενεργού συμμετοχής της Intracom Telecom στο OpenDaylight και τις καινοτομίες που αναπτύσσονται στο χώρο των Software Defined Networks & Network Function Virtualization (SDN & NFV), η εταιρία παρουσιάζει λύσεις για το πως οι παροχοι υπηρεσιών μπορούν να επιτύχουν την ομαλή μετάβαση των σημερινών πολύπλοκων δικτύων τους σε virtual περιβάλλον, αποκομίζοντας πολλαπλά οφέλη από αυτές τις συνεχώς εξελισσόμενες νέες τεχνολογίες. Μια πρώτη τέτοια εφαρμογή για υπηρεσίες πρόσβαης με virtualized WiFi θα είναι διαθέσιμη σε ζωντανή επίδειξη.

Τέλος, η Intracom Telecom θα παρουσιάσει μια καινοτόμο λύση για έξυπνες πόλεις και δήμους αποτελούμενη από υποδομή έξυπνης διαχείρισης φωτισμού που προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας ενώ ταυτόχρονα παρέχει δικτυακή υποδομή  πάνω μέσω της οποίας μπορούν να προσφερθούν έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές στους πολίτες, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων για τους δήμους. επίσης, η εταιρία θα παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στο χώρο του Υπολογιστικού Νέφους (Cloud Computing) για μεγάλους ιδιωτικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς με ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες και λύσεις τηλεϊατρικής. Οι λύσεις αυτές απευθύνονται σε νοσοκομεία και ιατρικούς οργανισμούς προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρική εκπαίδευση, υπηρεσίες δεύτερης γνώμης και συμβουλευτικής Ιατρικής παγκοσμίως μέσω τεχνολογίας υπολογιστικού νέφους.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις