Επιχειρήσεις

H BC Partners πουλάει τη NOVA


Ο επικεφαλής της BC Partners Νίκος Σταθόπουλος επιβεβαίωσε την έντονη φημολογία και τις σχετικές πληροφορίες των τελευταίων μηνών, περί πώλησης της NOVA. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο κ.Σταθόπουλος δήλωσε ότι υπάρχει διάθεση πώλησης της NOVA, 

Παράλληλα, όμως, διέψευσε, ότι στην παρούσα φάση υπάρχει κάποιο NDA ή κάποια προσφορά από κάποια εταιρεία όπως πχ η CVC, για την οποία υπάρχουν τελευταία σχετικά δημοσιεύματα.
 
Ανέφερε, δε, ότι έχει σταλεί NDA για τη Nova σε πάνω από τριάντα επενδυτές και funds και έχει εκφραστεί ενδιαφέρον, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποιο προσύμφωνο. Όπως έχει επισημάνει το Sin, οι πληροφορίες από τον επιχειρηματικό και τραπεζικό χώρο,  αναφέρουν ότι η πολυεθνική επενδυτική εταιρεία της οποίας ηγείται ο Νίκος Σταθόπουλος προσανατολίζεται στην πώληση αυτής της συμμετοχής της, εκτιμώντας ότι μπορεί να εξασφαλίσει κέρδος της τάξεως του 35% επί του επενδυέντος κεφαλαίου  και να μην επωμισθεί πρόσθετο βάρος για την υλοποίηση των κολοσσιαίων επενδυτικών σχεδίων που έχει καταστρώσει η Nova.

 Επίσης, δεν επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται για την απόκτηση της Ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Ίντερ και παραδέχθηκε ότι ο κλάδος των σπορ και κυρίως του αθλητικού περιεχομένου, θα είναι πολύ ενδιαφέρον για επενδύσεις από funds στο μέλλον.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες BCP NOVA