Τουρισμός

GREEK BRAND NEW: Η εμπορική έκθεση ορόσημο για τις τουριστικές επιχειρήσεις


Από τις 12 έως 14 Ιανουαρίου 2018 στον Πολυχώρο Αθηναΐς

Η εμπορική έκθεση ορόσημο για τον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων, που αναζητούν κάτι περισσότερο από το παραδοσιακό «σουβενίρ» έρχεται στον Πολυχώρο Αθηναΐς από τις 12 έως 14 Ιανουαρίου 2018

Το meeting point του ελληνικού design και των επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου που αναβαθμίζει το παραδοσιακό προϊόν σε πολιτισμικό δώρο, συγκεντρώνει για 4η χρονιά το ενδιαφέρον με ό,τι πιο καινούριο και πρωτοποριακό σχεδιάζεται και παράγεται στην Ελλάδα σε όλο το φάσμα των εφαρμοσμένων τεχνών.

Φέτος δίνουν το παρόν 60 ελληνικά brands και designers με χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, είδη σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ ιδιαίτερου σχεδιασμού, αλλά και υψηλής ποιότητας που διαφοροποιούνται από τα συνηθισμένα με στόχο να επαναπροσδιορίσουν την ταυτότητα του ελληνικού «σουβενίρ» αλλά και να αναδείξουν το σύγχρονο ελληνικό design.

Η GREEK BRAND NEW είναι μια εμπορική boutique έκθεση που προωθεί το ελληνικό design και brands με κοινό όραμα να αλλάξουν το πρόσωπο της Ελλάδας. 

Η συνεπής παρουσία της καλύπτει την ανάγκη μιας συνεχώς ανερχόμενης αγοράς, ενώ η έκθεση πλέον αναγνωρίζεται ως φορέας νέας πνοής στον κλάδο του τουρισμού και του ελληνικού επιχειρείν.

Η έκθεση σε αριθμούς

- Η συνολική επισκεψιμότητα άγγιξε τους 1000 επισκέπτες 

- Ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών  ανέρχεται στους 600

- 200 εμπορικοί επισκέπτες σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.

Σε ποιους απευθύνεται 

Η GREEK BRAND NEW αποτελεί πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού (ιδιοκτήτες καταστημάτων και υπεύθυνους αγορών πολυκαταστημάτων, ξενοδοχείων και μουσείων και greek concept stores) που θέλουν να ξεχωρίσουν μέσω της ποιότητας και της αισθητικής των προϊόντων που επιλέγουν όπως αυτή αποτυπώνεται στα προϊόντα, στα σχέδια και στις ιδέες των brands που συμμετέχουν.

Ποιοι συμμετέχουν

Φέτος στην GREEK BRAND NEW συμμετέχουν 60 ελληνικά brands.

Δες τα brands εδώ: https://goo.gl/gPpHvu

Quick Info 

Η GREEK BRAND NEW συνδιοργανώνεται από τις 22 εταιρίες που ξεκίνησαν το θεσμό το 2015, συν τις νέες εταιρίες που θα συμμετέχουν φέτος στον Πολυχώρο Αθηναΐς, (Καστοριάς 34-36, στον Βοτανικό). 

Η έκθεση αποτυπώνει τη δέσμευση των ίδιων των εταιριών, των επιχειρήσεων και των σχεδιαστών, να ορίσουν τη νέα Ελληνική αισθητική και να τη μοιραστούν με όλους όσοι δουλεύουν για κάτι καινούριο.

Ωράριο

Το ωράριο της έκθεσης θα είναι 10.00' – 20.00' και απευθύνεται αποκλειστικά σε εμπόρους και Μedia.

Επίσης, τις ημέρες και ώρες της έκθεσης θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια με mini bus, από τον σταθμό  του μετρό Μεταξουργείο.

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις