Τουρισμός

Grecia Panorama: Ελληνικός τουρισμός και γαστρονομία στη Ρουμανία


Στην ελληνική τουριστική αγορά θα στραφούν τα βλέμματα της αγοράς της Ρουμανίας, και όχι μόνο, στις 19 Ιανουαρίου, στην 2η έκθεση Grecia Panorama.

Η έκθεση παρουσιάζει και φέτος τον τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουαρίου, με πλούσιες εκδηλώσεις και δρώμενα από τους εκθέτες, αλλά και από τον διοργανωτή, τη North Events.

Μάλιστα, όπως τονίζεται από την διοργανώτρια εταιρία, North Events, παρόντες στην έκθεση θα είναι οι μεγαλύτεροι διοργανωτές ταξιδίων, όπως η Paralela 45, TUI – Eurolines, Coctail Holidays, Greek Holidays κα., ενώ από τον κλάδο των προϊόντων – γαστρονομίας της έκθεσης συμμετέχουν και πάλι φέτος οι Olympos και Alexandrion Group.

Στο πλαίσιο της 2ης Grecia Panorama, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου διοργανώνεται Business Forum – στο World Trade Center - για τον τουρισμό και τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα, ενώ το ίδιο βράδυ θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με προσκεκλημένους εκθέτες, δημοσιογράφους και παράγοντες της Ρουμανικής αγοράς.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των παραγωγικών φορέων, ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ και FedHATTA.

Διαβάστε επίσης