Διεθνή

Γιούρι Γκέλερ προς Βρετανούς: Ας αποτρέψουμε το Brexit με τηλεπάθεια!


Να συμμαχήσουν μαζί του για να αποτρέψουν το Brexit με τη χρήση τηλεπάθειας καλεί τους Βρετανούς ο Γιούρι Γκέλερ, διάσημος για την ικανότητά του να λυγίζει κουτάλια με τη δύναμη του μυαλού, ζητώντας τους να "λυγίσουν" τη θέληση της Τερέζα Μέι.

Από το σπίτι του στο Ισραήλ, ο Γκέλερ, που έχει επίσης τη βρετανική υπηκοότητα και διέμενε στο παρελθόν στην εκλογική περιφέρεια της Τερέζα Μέι, το Μάιντενχεντ, έγραψε μια ανοικτή επιστολή προς τη Βρετανίδα πρωθυπουργό ζητώντας της να σταματήσει τη διαδικασία εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα, θέλει οι Βρετανοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του και να στέλνουν δύο φορές την ημέρα τηλεπαθητικά μηνύματα προς την ηγέτιδα των Συντηρητικών, με την ελπίδα να της δώσουν έμπνευση να διεξάγει ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit.

«Ίσως να έχω αργήσει πολύ, τουλάχιστον, όμως, προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο χρησιμοποιώντας τις μεταφυσικές ικανότητές μου, διότι ανησυχώ πολύ που η Τερέζα Μέι θα βγάλει τη Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε ο Γκέλερ στο Reuters.

«Αυτό θα ήταν τραγικό. Θα ήταν καταστροφικό, ειδικά για τους νέους. Θα επικρατήσει οικονομικό χάος. Το αποκαλώ καταστροφή και το νιώθω ότι θα είναι… Πείτε ότι έχω υπεραισθητική αντίληψη».

Διαβάστε επίσης
Ετικέτες Brexit