Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Στη δημοσιότητα η ιδιόχειρη διαθήκη του


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο ντόρος γύρω από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και σ’ αυτούς που κληρονόμησαν τα δεκάδες ακίνητα αλλά και εκατομμύρια ευρώ. Στη δημοσιότητα ήρθε σήμερα μια ιδιόχειρη κρυφή διαθήκη που ο δημοσιογράφος συνέταξε πριν τέσσερα χρόνια στο Μονακό.

Σύμφωνα με τη διαθήκη, λοιπόν, που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, ο Γιώργος Τράγκας κληροδοτεί το 42% από την περιουσία του στον γιο του, Γιάννη Τράγκα, το 35% στην τελευταία του σύζυγο, Μαρία Καρρά, και το 23% στον γιο του, Φρέντι.

Επίσης, πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, στη διαθήκη γίνεται λόγος και για μετρητά ύψους 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία επίσης μοιράζονται στους τρεις αναλογικά, όπως όρισε ο Γιώργος Τράγκας  Η ύπαρξη της εν λόγω διαθήκης άλλαξε άρδην τα δεδομένα της υπόθεσης, αφού ορίζει ρητά τι έχει λαμβάνειν ο κάθε δικαιούχος από την περιουσία με τα ακίνητα και μετρητά.

Επίσης ο εκλιπών δημοσιογράφος δωρίζει κάποια από τα μετρητά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς. Στην εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία 30.000 ευρώ ενώ 50.000 ευρώ δίνονται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα