ΕΥΖην

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Είμαι ερωτευμένος με την Εύα


Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Θέμη Γεωργαντά μίλησε για την μεγάλη αδυναμία που έχει στην κόρη του Εύα. «Μοιάζει περισσότερο στη μαμά της αλλά έχει πάρει και από τους δύο. Σίγουρα είναι μια πολύ έντονη προσωπικότητα, θέλει τα πράγματα να γίνονται με τον δικό της τρόπο. Έχει πάρει την οργάνωση που έχει η Βάσω. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είμαι ερωτευμένος με την Εύα! Μπορεί να είμαστε μαζί και να μου λείπει ταυτόχρονα» ανέφερε.

Ο Τσιμιτσέλης εκμυστηρεύτηκε πως : «Επειδή έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα χρόνου, την παίρνω μαζί μου στο θέατρο και κάποιες φορές την παίρνω μαζί στο σίριαλ. Μια φορά την είχα πάρει σε πρόβα, στο θέατρο, τελείωσε και ήμασταν όλοι κατάκοποι. “Μπαμπά, γιατί φεύγουμε από τώρα” μου είπε. Κάνει τα κατακόρυφα της, τροχούς, τρέχει, ζωγραφίζει. Η Εύα θέλει να γίνει χορεύτρια στον πάγο».

Ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε αν ο καλεσμένος του σκοπεύει να αποκτήσει και δεύτερο παιδί. «Μεγάλη μπουκιά φάε… Η Εύα δεν ήρθε ούτε κατόπιν παραγγελίας ούτε βάση σχεδιασμού. Προέκυψε. Αν είναι να έρθει, καλώς να ‘ρθει, δεν θα προσχεδιάσω κάτι» είπε. Ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει και για τη σχέση του με την πρώην σύζυγος του Βάσω Λασκαράκη και η νυν σύντροφος του Κατερίνα Γερονικολού με δεδομένο ότι και οι δυο είναι ηθοποιοί και κινούνται στους ίδιους χώρους. Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ειλικρινής και αφοπλιστική: «Δεν τα πάνε!» ενώ διευκρίνισε πως δεν έχει τύχει να συναντηθούν οι δυο γυναίκες.