Ελλάδα

ΓΓ Εμπορίου: Πρόσκληση σε διαβούλευση για τεχνικές προδιαγραφές σε διαγωνισμό προμήθειας laptops


Μέχρι τις 10 Μαΐου έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση η γενική γραμματεία Εμπορίου, τις τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια: «φορητών επιτραπέζιων μικροϋπολογιστών (laptops) δύο τύπων: 1) Τυπικών και 2) μικρών διαστάσεων και βάρους» για την γενική διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών γνωστοποίησε στις επιχειρήσεις - μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο, με ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του, ότι επίκειται διαγωνισμός γι αυτό και τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση οι τεχνικές προδιαγραφές για την προμήθεια «Φορητών Επιτραπέζιων Μικροϋπολογιστών (laptops) δύο τύπων: 1) Τυπικών και 2) Μικρών διαστάσεων και βάρους».

Η γενική διεύθυνση Δημοσίων Συμβάσεων της ΓΓΕ απευθύνει πρόσκληση ενεργούς συμμετοχής των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων με την υποβολή σχολίων και προτάσεων επί των τεχνικών προδιαγραφών έως 10 Μαΐου 2024 στον ειδικό χώρο «Διαβουλεύσεις» της ιστοσελίδας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) ή στον ακόλουθο ιστοχώρο:

https://cerpp.eprocurement.gov.gr/deliberation/#/deliberation/public/view/28258

Σχετικές πληροφορίες παρέχονται από τη Διεύθυνση Έρευνας Αγοράς και Τεχνικών Προδιαγραφών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου (Πλ.: Π. Ζαφειρούλη, τηλ.:2103893505, E-mail:deatp- b@mindev.gov.gr ).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα