Πολιτική

Γεωργιάδης: Μας κατηγορείτε για σεξισμό και καταπίνετε τα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου


Αιχμές κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τηλεοπτικό περιστατικό που έλαβε χώρα ανάμεσα στη βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον συνάδελφο της, από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, Γεράσιμο Γιακουμάτο.

Ο κ. Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής, τόνισε: «Η κυρία Μεγαλοοικονόμου σε μια τηλεοπτική εκπομπή χάρισε ζαρζαβατικά στον Μ. Γιακουμάτο λέγοντάς του ότι δεν του έφερε αγγούρια γιατί δεν είναι ομοφυλόφιλος. Για αυτή την φράση την χυδαία και σεξιστική δεν είπατε τίποτα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ".

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, απάντησε πως ρίχνει το επίπεδο, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να υπογραμμίζει ότι "ο κ. Καματερός με κατηγορεί μάλιστα ότι ρίχνω το επίπεδο αλλά  δέχεται να κάθεται στα ίδια έδρανα με την Μεγαλοοικονόμου. Μας κατηγορείτε εσείς που καταπίνετε τα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου κι έχετε το θράσος να μας κάνετε και υποδείξεις για τον σεξισμό. Εσύ Καματερέ που τώρα φεύγεις  να κάνεις δήλωση καταδίκης για τη Μεγαλοοικονόμου αν τολμάς. Αλλά δεν τολμάς".