ΕΥΖην

"From Cradle to Stage": Ξεκινάει η τηλεοπτική σειρά του Dave Grohl και της μητέρας του, Virginia


Το 2018 είχε ανακοινωθεί ότι ο Dave Grohl (Ντέιβ Γκρολ) και η μητέρα του Virginia (Βιρτζίνια) θα δημιουργήσουν μια τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στο βιβλίο της Βιρτζίνια Χάνλον Γκρολ "From Cradle to Stage" που κυκλοφόρησε το 2017.

Τώρα ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς. Το πρώτο επεισόδιο του "From Cradle to Stage" θα προβληθεί στο Paramount + στις 6 Μαΐου.

Προσκεκλημένοι στη σειρά θα είναι διάσημοι καλλιτέχνες και οι μητέρες τους: Ο Φαρέλ Γουίλιαμς και η δρ. Κάρολιν Γουίλιαμς, οι Μιράντα και Μπεβ Λάμπερτ, οι Μπράντι και Τερίζα Καρλάιλ, ο Τομ Μορέλο των Rage Against the Machine και η μητέρα του Μέρι, και ο Γκέντι Λι των Rush με τη μητέρα του Μέρι Βάινριμπ.

Η σειρά έξι επεισοδίων είναι της Live Nation Productions, σε συνεργασία με τη Endeavour Content σε σκηνοθεσία του Ντέιβ Γκρολ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο βιβλίο της Βιρτίζινια Χάνλον Γκρολ.

«Πιστεύω ότι η σχέση μεταξύ ενός μουσικού και της μητέρας του είναι τόσο σημαντική γιατί είναι το θεμέλιο της κατανόησης της αγάπης τους, η οποία είναι σίγουρα η σπουδαιότερη μούσα κάθε καλλιτέχνη» δήλωσε ο αρχηγός και ντράμερ των Foo Fighters.

«Η ευκαιρία που είχα να ταξιδέψω στη χώρα και να διηγηθώ τις ιστορίες αυτών των καταπληκτικών γυναικών πίσω από τη σκηνή, όχι μόνο μου έδωσε τη δυνατότητα να φωτίσω λίγο τη μουσική που ενέπνευσαν, αλλά και με έκανε να εκτιμήσω την αγάπη που μου δόθηκε από τη μητέρα μου, την καλύτερη μου φίλη. Είναι αυτονόητο ότι είμαστε όλοι υποχρεωμένοι στις γυναίκες που μας έχουν δώσει ζωή διότι χωρίς αυτές, δεν θα υπήρχε μουσική» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης