Ελλάδα

Φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Nερά


Φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Nερά με 20χρονη νεκρή, δίπλα της το μωρό της 11 μηνών να κλαίει γοερά και ο σύζυγος δεμένος σε καρέκλα πλάι στο κρεβάτι.

Εικόνα θρίλερ αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν σε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά μετά από κλήση στην Αμεση Δράση, τη σορό μιας γυναίκας στο κρεβάτι με αιτία θανάτου το στραγγαλισμό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα της ένα βρέφος να κλαίει και το σύζυγο δεμένο σε καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι.

Τo κίνητρo των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία, ενώ εισέβαλαν από την μπαλκονόπορτα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι ληστές βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα τα κοσμήματά της και στη συνέχεια τη στραγγάλισαν, ενώ σκότωσαν και το σκυλί της οικογένειας

Την Αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, o οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης