Αθλητικά

Folli Follie: Τηλεδιάσκεψη με σκοπό την αναδιάρθρωση


Tη διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης στις 24 Ιουλίου με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, γνωστοποίησε  το Δ.Σ. της Folli Follie στο Χρηματιστήριο Αθηνών, προκειμένου να παράσχει ενημέρωση για την προτεινόμενη αναδιάρθρωση και τους σχετικούς όρους συμφωνίας που ανακοινώθηκαν στις 15 Ιουλίου.

Η τηλεδιάσκεψη, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα διεξαχθεί από το ΔΣ, για να παράσχει προς όλους τους ενδιαφερομένους, ιδιαίτερα τους κατόχους των Ομολόγων 2019, των Ομολόγων 2021 και τους δανειστές των Schuldschein, περαιτέρω πληροφόρηση για την Προτεινόμενη Αναδιάρθρωση και την διαδικασία παροχής συναίνεσης, δια της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν προς υποστήριξη της πρότασης.

Το έντυπο εγγραφής για συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη έχει αναρτηθεί στο site της εταιρείας στη διεύθυνση http://www.ffgroup.com/investors/documentation, όπου θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, 2 μ.μ.  μέχρι την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, 6 μ.μ.

Κλείνοντας η εταιρία τονίζει πως όσοι εγγραφούν και επιβεβαιωθούν ως ενδιαφερόμενα μέρη της εταιρείας και δικαιούμενοι να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει τις πληροφορίες για την συμμετοχή τους στην τηλεδιάσκεψη. Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί χωρίς ερωτήσεις από τους πιστωτές, σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.