Επιχειρήσεις

Folli Follie: Παραιτήθηκε μετά από πέντε μήνες ο Α. Φράγκου


Την παραίτηση του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της Folli Follie –στο οποίο ήταν το μοναδικό εκτελεστικό μέλος- υπέβαλε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Αναστάσιος Φράγκου.

Ο ίδιος είχε αναλάβει τους παραπάνω ρόλους στην εταιρεία μόλις στις 25 Ιανουαρίου 2019 αντικαθιστώντας στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο, ο οποίος είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί έπειτα από απαίτηση πιστωτών της εταιρείας. Μάλιστα μετά την ανάληψη της θέσης είχε τονίσει ότι βλέπει αξία στην εταιρεία αν ακολουθείτο ένα ρεαλιστικό πλάνο αναδιάρθρωσης.

Η συγκεκριμένη παραίτηση προστίθεται στην πολυάριθμες που έχουν λάβει χώρα εδώ και 13 μήνες.

Αύριο θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας στα κεντρικά του ομίλου στον Αγ. Στέφανο. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη αναζητείται στέλεχος από την αγορά που θα αντικαταστήσει την απερχόμενο CEO και ίσως υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως προ περίπου 15 ημερών είχε παραιτηθεί από τη Folli Follie και ο κ. Χαράλαμπος Κύρκος, έμπειρο τραπεζικό στέλεχος, ο οποίος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, ενώ είχε παραμείνει στη θέση του μόλις δυόμιση μήνες.