ΕΥΖην

Άννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Πάνω από 90.000 θεατές σε μια βραδιά-ορόσημο


Οι καιρικές συνθήκες στην Αττική και η βροχόπτωση δεν κατάφεραν να πτοήσουν τους χιλιάδες θαυμαστές της αγαπημένης τραγουδίστριας, οι οποίοι προσήλθαν από νωρίς στο ΟΑΚΑ εξοπλισμένοι με ομπρέλες και αδιάβροχα.

Η ροή της βραδιάς ξεκίνησε δυναμικά με το pre-show του διεθνώς καταξιωμένου DJ Argy, ο οποίος ζέστανε τα πλήθη με τις ηλεκτρονικές του μουσικές επιλογές, ανεβάζοντας αισθητά τη θερμοκρασία παρά το ψιχάλισμα και την υγρασία.

Η φαντασμαγορική είσοδος και η αποθέωση στη σκηνή

Ακριβώς στις 21:00 το βράδυ, τα φώτα έσβησαν και η Άννα Βίσση έκανε μια εντυπωσιακή κάθοδο από ψηλά στη γιγαντιαία σκηνή του σταδίου.

Η εμφάνισή της με μια ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα τράβηξε όλα τα βλέμματα, προκαλώντας παραλήρημα ενθουσιασμού και ασταμάτητα χειροκροτήματα από το πλήθος που είχε γεμίσει κάθε γωνιά του χώρου.

Η εκρηκτική έναρξη με διαχρονικές επιτυχίες

Το μουσικό ταξίδι άνοιξε επίσημα με το εμβληματικό τραγούδι «Το Αιγαίο», δίνοντας αμέσως τον παλμό για ένα τεράστιο λαϊκό πάρτι. Αμέσως μετά, η ένταση απογειώθηκε με το «Αγάπη Υπερβολική», με περισσότερους από 90.000 θεατές να γίνονται μια τεράστια φωνή και να τραγουδούν ρυθμικά τους στίχους.

Η ιστορική αυτή νύχτα απέδειξε περίτρανα ότι η κακοκαιρία δεν μπορούσε να ανακόψει τη μοναδική δυναμική της κορυφαίας ερμηνεύτριας.

Διαβαστε επισης