Κοινωνική Ευθύνη

Ευρωπαϊκή Πίστη: Δωρεάν ασφάλιση στα οχήματα που παραχωρεί η Avis στις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ


Η Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλει ενεργά, για μια ακόμη φορά, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του Covid-19. Έτσι, μετά τη δωρεά 10 αναπνευστήρων υψηλής τεχνολογίας στο υπουργείο Υγείας, συμμετέχει και στο πρόγραμμα «Κινητές Ομάδες Υγείας Ειδικού Σκοπού» του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα η Εταιρία, αξιοποιώντας τις στρατηγικές της συμμαχίες, συμπράττει με την Avis παρέχοντας δωρεάν τρίμηνη ασφαλιστική κάλυψη στα 250 οχήματα των Κινητών Ομάδων Υγείας που διαθέτει δωρεάν η Avis. 

Στα εν λόγω οχήματα θα επιβαίνουν νοσηλευτές με σκοπό την κατ’ οίκον φροντίδα και τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού από πιθανά κρούσματα της νόσου Covid-19. Οι μονάδες θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση και οι περιοχές που θα επισκέπτονται θα υποδεικνύονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ..

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αποτελεί ακόμα ένα μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, βοηθώντας σημαντικά στη γενικότερη στρατηγική που ακολουθείται για τον περιορισμό της νόσου.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός, θα συνεχίσει να βρίσκεται δυναμικά δίπλα στους πολίτες της χώρας και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για όλους.