Ενέργεια

ΕΥΔΑΠ:Ένας χρόνος δωρεάν παροχής νερού στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ


Μια εναλλακτική δράση Κοινωνικής Ευθύνης πραγματοποίησε η ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο του νέου σχεδιασμού και των κοινωνικών προτεραιοτήτων του Οργανισμού.

Από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2015, η ΕΥΔΑΠ διεξήγαγε, για πρώτη φορά, έναν διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Μοιράσου ένα ποτήρι νερό", καλώντας το κοινό να υποστηρίξει την ενέργεια στέλνωντας ο καθένας μία φωτογραφία, με το δικό του ποτήρι νερό.

Η κάθε φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού στη σελίδα της ΕΥΔΑΠ στο Facebook αντιστοιχούσε σε μία Ημέρα Δωρεάν Παροχής Νερού στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ".

Σε αυτή την πρόσκληση, η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση, μαζική και ιδιαίτερα συγκινητική.

Ο συνολικός αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε τον στόχο που είχε τεθεί, αναδεικνύοντας τη δύναμη της αλληλεγγύης του ελληνικού λαού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κ. Ιωάννης Μπενίσης, σε δήλωσή του ανέφερε,«. . με τη μεγάλη συμμετοχή του κοινού καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για όλο το 2016 δωρεάν παροχή νερού στη "ΦΛΟΓΑ". Με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και κυρίως με ευθύνη θα συνεχίσουμε από την επόμενη χρονιά με αντίστοιχες στοχευμένες ενέργειες. Η ΕΥΔΑΠ είναι ένας σύγχρονος δημόσιος οργανισμός που μπορεί και οφείλει να παρεμβαίνει κοινωνικά για να βελτιώνει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Αυτή είναι η λογική μας, αυτή είναι η νέα φιλοσοφία εταιρικής υπευθυνότητας της ΕΥΔΑΠ».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις