Αθλητικά

Εθνική Ασφαλιστική: Μεγάλος χορηγός στο 8o No Finish Line Athens


Η Εθνική Ασφαλιστική έχει στον κεντρικό άξονα όλων των δράσεων της τον άνθρωπο, τη στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως τα παιδιά, αλλά και την προώθηση του αθλητισμού και της ευεξίας, για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Με αυτόν τον σκοπό υποστήριξε ως Μεγάλος Χορηγός, για 8η συνεχόμενη χρονιά, τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Όπως κάθε χρόνο η εταιρεία συμμετείχε με την ομάδα της και κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Ομάδες Εταιρειών 120+», καταγράφοντας 3.176 «χιλιόμετρα αγάπης» στο «Charity Run»! Οι άνθρωποι της εταιρείας έτρεξαν με σκοπό να στηρίξουν την υλοποίηση των προγραμμάτων της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί» για οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας ή αναπηρία.

Στο περίπτερο της Εθνικής Ασφαλιστικής οι επισκέπτες μπορούσαν παράλληλα να διασκεδάσουν με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, όπως puzzle και παιχνίδια VR και να κερδίσουν μοναδικά βραβεία και δώρα.

Ο κύριος Γιώργος Ζερβουδάκης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing στην Εθνική Ασφαλιστική, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε ενεργά και σταθερά σε δράσεις που εξασφαλίζουν την προστασία των παιδιών, εφόσον οι επόμενες γενιές αποτελούν το «αύριο» της κοινωνίας μας. Οι αξίες της αλληλεγγύης και συμπερίληψης, τις οποίες υποστηρίζουν πρωτοβουλίες σαν τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens, βρίσκονται στον πυρήνα της εταιρείας μας και χαρακτηρίζουν όλες τις ενέργειες μας».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις