Ελλάδα

Εταιρικό δώρο: Μία δήλωση εκτίμησης προς τους συνεργάτες μας


Το να προσφέρουμε δώρα μας πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο, σχεδόν στην αρχή της ανθρωπότητας. “Πείθειν δώρα και θεούς λόγος”, έλεγε ο Ευριπίδης, "λένε πως τα δώρα ακόμα και τους θεούς πείθουν"! Η προσφορά δώρων, ως ανθρώπινη συμπεριφορά, εξυπηρετεί στην πραγματικότητα έναν συγκεκριμένο εξελικτικό σκοπό: βοηθά τους ανθρώπους να σχηματίσουν συνδέσεις και να οικοδομήσουν κοινότητες, φέρνοντάς τους πιο κοντά και ενισχύοντας τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Τα επιχειρηματικά δώρα και τα εταιρικά ημερολόγια είναι ένας έμπρακτος τρόπος αναγνώρισης της προσφοράς του παραλήπτη στη συνολική επιχειρηματική δραστηριότητα, ώστε να επιτευχθεί η ενδυνάμωση των σχέσεων, ενώ η αποστολή τους έχει πλέον καθιερωθεί ως μία παραδοσιακή απόδειξη καλών σχέσεων.

Η "ΣΔ Θεοφύλακτος" δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία τα τελευταία 32 χρόνια στον τομέα του εταιρικού επιχειρηματικού δώρου και στην αγορά του εταιρικού ημερολογίου και σημειωματάριου, ως στρατηγικός εταίρος του Ιταλικού κολοσσού Castelli S.p.A. Η ικανοποίηση του πελάτη, η γνώση του αντικειμένου, η καινοτομία, η βιωσιμότητα και η ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντολογικά θέματα, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της πετυχημένης πορείας της εταιρείας στην αγορά.

επώνυμο εταιρικό δώρο

Τα προϊόντα της εταιρείας εκτείνονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:

Diaries & Notebooks: Γιορτάζοντας 3 δεκαετίες εξειδίκευσης και αγάπης για το Ημερολόγιο, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη και πληρέστερη συλλογή Ημερολογίων & Σημειωματαρίων της αγοράς για το 2024. 

Executive Collection: Η σειρά Executive Collection προσφέρει μοναδικής ποιότητας και κύρους επιχειρηματικά δώρα. Επώνυμα brands, όπως Bang & Olufsen, Hugo Boss, Mont Blanc, Maybach, Cerutti 1881, Cacharel, Christian Lacroix, Nina Ricci, Festina και άλλα, προσφέρονται ιδανικά είτε ως δώρα επιβράβευσης σε κοντινούς συνεργάτες είτε ως προσωπικά & VIP δώρα σε events, συνέδρια, ομιλίες, meetings. 

Promotional Items: Προϊόντα με την εταιρική ταυτότητα, όπως κούπες, θερμός, μπρελόκ, καπέλα, στυλό, USB sticks, καθώς και customized λύσεις για promotional gifts & give away. Έχοντας δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους στον τομέα Promo, Textile και Eco/Reusable, παρέχουμε τις πιο επιτυχημένες και πρωτότυπες προτάσεις για την προβολή κάθε επιχείρησης.

Φέτος, μη διστάσετε να χαρίσετε συναισθήματα, δημιουργία, φαντασία και έμπνευση!

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις