Επιχειρήσεις

Έργο για το Λιμενικό από τις Intracom Telecom και Γρίβας


Κοινοπραξία των εταιρειών Intracom Telecom και Γρίβας ΑΕ ανέλαβε την εκτέλεση του έργου «Εξειδικευμένες φορητές συσκευές συνδεδεμένες με κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές συνδεδεμένα με διεθνείς Αρχές Δίωξης», με δυνατότητα για έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων, δυνατότητα διακρίβωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων βιομετρικών στοιχείων.

Το έργο ανατέθηκε από το Λιμενικό Σώμα μετά από διεθνή ανοικτό διαγωνισμό και αφορά στην προμήθεια του καινοτόμου συστήματος λογισμικού Command & Control SISC 2 της Intracom Telecom όπου θα παραμετροποιηθεί ειδικά στις απαιτήσεις του Λιμενικού Σώματος. Τα χαρακτηριστικά του συστήματος SISC 2 προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής αποτελεσμάτων σε κινητές συσκευές που προέρχονται από σύνθετες αναζητήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε βάσεις δεδομένων, εφαρμογές και σε τρίτα συστήματα.

Ο Κώστας Καρδαράς, διευθυντής της διεύθυνσης Security & Integrated Systems της Intracom Telecom, δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Λιμενικό Σώμα που εμπιστεύτηκε τις τεχνολογικές λύσεις της ένωσης εταιρειών Intracom Telecom - Γρίβας καθώς επίσης να ευχαριστήσω και όλα τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στην διαδικασία υποβολής της προσφοράς μας».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα